MHP: Oğuzeli’nde işsiz gençlere iş sahası oluşturacağız

MHP Oğuzeli Belediye başkan adayı Mehmet Sait Kılıç, ilçede yaşayan gençlerin en büyük sıkıntısı olan işsizlik problemine çözüm bulacaklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
MHP: Oğuzeli’nde işsiz gençlere iş sahası oluşturacağız

MHP Oğuzeli Belediye başkan adayı Mehmet Sait Kılıç, ilçede yaşayan gençlerin en büyük sıkıntısı olan işsizlik problemine çözüm bulacaklarını açıkladı.

Seçime saatler kala Oğuzelili vatandaşlara projelerini anlatan MHP Belediye başkan adayı Mehmet Sait Kılıç, ilçedeki işsizliğin önüne geçeceklerini söyledi. Kılıç, “İşsiz gençlerimize iş sahaları oluşturmak için yerel ve bölgesel anlamda her türlü girişimde bulunarak işsizliğin önüne geçeceğiz. İşçi ve personel alımında hakkaniyetten ayrılmayacağız.” dedi.

İlçe merkezi ve köylerde yaşanan su kesintisine de dikkat çeken Kılıç, içme suyu kesintilerine son vererek, vatandaşı elde kova, su tankeri beklemekten kurtaracaklarının sözünü verdi. Oğuzeli markalı bir su tesisi oluşturarak Türkiye piyasasına açılacaklarını belirten Kılıç, “Çatal Pınar, Kayacık Pınarı, Topal Kızın Pınarı, Gani’nin Pınarı, Tilbaşar Pınarı, Bel Ören Pınarı, Ağca höyük Pınarı gibi ilçemizde çok sayıda bulunan pınar sularımızı teste tabi tutup onay alınması sağlayacağız. Oğuzeli markalı hazır suyumuzu üreterek Türkiye piyasasına sunacağız.” diye konuştu.

KÖYLERİMİZDE HASTANEYE GİDECEK VATANDAŞLAR İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRACAĞIZ

MHP’li aday Kılıç, seçilmeleri halinde ilçe merkezi ve köylerdeki insanların hastane veya sağlık ocaklarına gidebilmeleri için belediye tarafından ücretsiz araç tahsis edileceğini açıkladı. Yaşlı ve özürlü vatandaşlara elektrikli motorlar temin edileceklerini vurgulayan Kılıç, eğitimde de köklü projeler hazırlayacaklarının bilgisini verdi. Kılıç, “Yüksekokul öğrencileri ve memurların barınma sorunlarını gidermek için yeni konutlar ve öğrenci yurtlarının yapılmasına imkan sağlayacağız. Belediyeye ait bir otel yaparak ilçemize gelen günübirlik ziyaretçilerin barınma ihtiyaçlarını gidereceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kılıç, göreve geldiklerinde dar gelirli vatandaşlara uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapacaklarını sözünü verdi.
CİHAN

Yorumlar