MHP Muğla Büyükşehir adayı Erdoğan: Oy vermeyeceksiniz, ders vereceksiniz

MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Erdoğan, Dalaman ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP Muğla Büyükşehir adayı Erdoğan: Oy vermeyeceksiniz, ders vereceksiniz

MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Erdoğan, Dalaman ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Programı çerçevesinde Karacaağaç, Kayadibi, Kızılkaya, Kavacık, Çöğmen, Darıköy ve Gürleyk köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

CHP ve AK Parti'nin büyükşehir adaylarını hedef alan Erdoğan, "Yıllardır siz kıymetli hemşehrilerimi, sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız diye kandırmaya çalıştılar. Yıllarca, 'Sizlere hizmet getireceğiz.' diye yalanlar atılırken bir yandan ayakkabı kutularının doldurulduğu ortaya çıktı ama inşallah 31 Mart'tan itibaren hem sosyal hem demokrat nasıl olunurmuş, hep birlikte sandıklar açılınca göreceğiz. Biliyorum ki kutuplaşmadan nemalananlara, sömürü edebiyatıyla oy devşirme çabası içinde olanlara bundan sonra yüz vermeyeceksiniz, ders vereceksiniz." dedi. MHP adayı Erdoğan, vatandaşların oy verecekleri partiyi ve kişiyi seçerken iyi düşünmesi gerektiğini ifade ederek, "Kararınızı verirken bir dakika düşünmenizi istiyorum. Sorun kendinize, 'Acaba bu adaylardan hangisi, kendi işini düzgün bir şekilde yapmış? O işlerini lâyıkıyla yerine getirmiş de mi yeni görevlere talip oluyorlar? Bu adaylardan hangisi, bana bir adım daha yakın? Hangisine daha kolay ulaşır, derdimi anlatabilirim? Eleştirimi yüzüne haykıra haykıra söyleyebileceğim aday hangisi?' Lütfen bu soruları sorun, sizden tek ricam budur." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar