MHP Merkez İlçe Başkanı Kalfaoğlu: Hakk için halkın yanında olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, belediyenin halk ile kopuk bir anlayışla yönetiliyor olmasından vatandaşların ciddi sıkıntı duyduklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
MHP Merkez İlçe Başkanı Kalfaoğlu: Hakk için halkın yanında olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, belediyenin halk ile kopuk bir anlayışla yönetiliyor olmasından vatandaşların ciddi sıkıntı duyduklarını belirtti. Kalfaoğlu, adaylarının seçimi kazanması halinde Hakk için halkın yanında olacak bir anlayışa sahip olacaklarını söyledi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimlerini değerlendirdi. Yola çıktıkları ilk günden bu yana Nevşehir’de alışılagelmişin dışında bir ilgi ve sevgi seli ile seçim çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Kalfaoğlu, “Seçime günler kala bu sevgi ve ilgi, partimizin sınırlarını da aşmış ve adayımız Mehmet Varol’u toplumsal ortaklığın merkezi haline getirmiştir. Özellikle gençlerin adayımıza olan rağbeti bizleri daha da heyecanlandırmaktadır. Yediden yetmişe hemşehrilerimiz Mehmet Varol’u Nevşehir’in umudu haline getirmiştir.” diye konuştu.

Mimarlar, mühendisler ve sosyologlardan oluşan seçkin bir proje ekibi oluşturduklarını ifade eden Kalfaoğlu, bu ekip sayesinde Nevşehir’in tüm eksikliklerini titizlikle irdeleyerek, projelerine yön verdiklerini kaydetti. Nevşehir Belediyesi’nin halk ile kopuk bir anlayış ile yönetiliyor olmasının halkın en çok dile getirdiği sorunların başında yer aldığını anlatan Kalfaoğlu, “Bu sebeple teknik projelerimizin yanında adayımız Mehmet Varol sosyal projelere de çok ağırlık vermektedir. Varol’un “Başkan Mahallenizde, Başkan Yanınızda” gibi birçok sosyal projesi hemşehrilerimiz için vaatten öte taahhüt haline gelmiştir. İçimizden biri olan Mehmet Varol’un, yıllardır sürdürdüğü siyasi ve ticari hayatında sergilemiş olduğu davranışları ile bundan sonra da Hakk için halkın yanında olacağını söylemek gayet mümkündür.” şeklinde konuştu.

Seçim gezilerinde halk ile devam eden kucaklaşmaların adeta bayram havasında gerçekleştiğini söyleyen Kalfaoğlu, şöyle konuştu: “Halkın her adaydan beklediği davranış da budur. Ancak gücünü korku ve tehditten alan bir takım anlayışlar uzattıkları elleri havada kalınca Nevşehir esnafını tehdit etmekten kaçınmamışlardır. Seçim takvimi başladığı ilk günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Teşkilatımız itidal çağrısından vazgeçmemiştir ve de vazgeçmeyecektir. Halkımız da muhakkak ki bu sağduyuyu takdir edecektir. Nevşehir’de sosyal ve ticari hayat tıkanma noktasına gelmiştir. Yüzü gülmeyen esnaf bir de kardeş kavgasına çekilmeye çalışılmaktadır. Bu noktada belediye, idarenin gülen yüzü olması sebebi ile önemli bir rol oynamaktadır. Belediyecilik, beton duvarlar inşa etmek değil, gönül köprüleri kurmaktır. Adayımız Mehmet Varol, şahsi hasletleri ile Nevşehir’de yaşanan her türlü huzursuzluğu sonlandırıp şehrimizde güven tesis edebilecek yegâne siyasi şahsiyettir.”


CİHAN

Yorumlar