MHP Menderes adayı Şahin: İlçede ‘cami ve cemevi' inşaatı yapacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, seçim çalışmalarında demokrasiye vurgu yaparak, "Bu süreçte vereceğiniz destek ile birlikteliğimizden doğacak güç ile Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz.

Google Haberlere Abone ol
MHP Menderes adayı Şahin: İlçede ‘cami ve cemevi' inşaatı yapacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, seçim çalışmalarında demokrasiye vurgu yaparak, "Bu süreçte vereceğiniz destek ile birlikteliğimizden doğacak güç ile Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz. İnsana değer veren bir anlayışla güzel ilçemizi yöneteceğiz. Yeni Menderes için el ele vereceğiz." dedi.

Seçilmesi halinde belediye bünyesinde oluşturulacak dershanelerle ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz eğitim alacağını belirten Şahin, "Ayrıca üniversitelerin, su ürünleri, turizm veya ziraat fakültelerinden birinin ilçede faaliyet göstermesi için çalışma yapacağım." dedi. Şahin'in seçim vaatleri arasında, cemevi ve cami inşası projeleri yer alıyor. Menderes'i turizm alanında canlandırmayı planlayan Şahin, mini disneyland ve termal tesisler projelerini hayata geçireceğini söyledi. MHP adayının, hastane ve spor komplekslerine yönelik de geliştirme planları mevcut. Bunun yanı sıra yeşil alanları çoğaltmaya yönelik çevre projeleri bulunuyor. Bu kapsamda altyapı ve yol çalışmaları da geliştirilmesi planlanan düzenlemeler içinde.

Cem Cenk Şahin, 1973 yılında İzmir'de doğdu. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'nde tamamladı. Üniversite eğitimini de Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamladı. Şahin, ülkü ocakları genel merkezinde çeşitli birimlerde görev yaptı. İş hayatında, zirai ilaç gübre bayiliği, mandalina üreticiliği, motosiklet satış bayiliği, inşaat müteaahhitliği gibi farklı sektörlerde faaliyet gösterdi. Evli ve bir çocuk babası olan Şahin, Gümüldür'de ikamet ediyor.
CİHAN

Yorumlar