MHP Melikgazi İlçe Teşkilatı üyeleri Sarımsaklı'da toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi İlçe Teşkilatı, yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi mahalle toplantılarına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP Melikgazi İlçe Teşkilatı üyeleri Sarımsaklı'da toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi İlçe Teşkilatı, yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi mahalle toplantılarına devam ediyor. Melikgazi İlçe Teşkilatı'nın yeni toplantı adresi Sarımsaklı Mahallesi oldu.

Mahalle toplantısında konuşan MHP Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, yerel ve genel gündem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ise ülke gündeminde üzücü hadiselerin yaşandığında ifade ederek, “İnsanlara seslenerek nereye kadar sesiz kalacaksanız” diye konuştu. Yerelde de Sarımsaklı Mahallesi'nin durumunun içler acısını olduğunu belirten Yücebaş, hizmette eşitlik olduğunu belirtti.

Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, Kayseri’de rant kesimi olduğunu öne sürerek, “Onlara, 'Ne mutlu Türküm diyene' levhaları indirildi, ülke parçalanmaya çalışıyor deseniz de bu konuları onlara anlatmanız mümkün değildir.” dedi. CİHAN

Yorumlar