MHP Manisa adayı Ergün, oyunu eşi ve kızlarıyla birlikte kullandı

MHP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, oy kullanmaya eşi Şeyda Ergün, kızları Hande Ergün ve Merve Ergün ile birlikte gitti.

Google Haberlere Abone ol
MHP Manisa adayı Ergün, oyunu eşi ve kızlarıyla birlikte kullandı

MHP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, oy kullanmaya eşi Şeyda Ergün, kızları Hande Ergün ve Merve Ergün ile birlikte gitti. Manisa Endüstri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ndeki 1384 numaralı sandıkta oy kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yaklaşık beş aylık seçim hazırlık dönemini geride bıraktıklarını belirten Başkan Ergün, bugün insanların demokratik hakkını kullanmak için sandığa gittiğini kaydetti. Oy kullanmanın demokrasinin getirmiş olduğu bir görev olduğunu, kendisinin de ailesiyle birlikte gelip oy kullanarak vazifelerini yerine getirdiklerini söyledi. Seçim süreci çalışmaları boyunca Manisa’daki vatandaşların hepsine ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Ergün, beş yıllık icraatları ve hizmetleri anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Kirli bir siyaset yapmadıklarını, yapanları Manisalıların takdirine bıraktıklarını ve Allah’a havale ettiklerini belirtti. Ergün, seçimi kazanmasının kendisi için hayırlıysa olması, hayırlı değilse de olmaması dileğinde bulundu. CİHAN

Yorumlar