MHP Manisa adayı Başkan Ergün: Yaşanabilir bir şehir için gece gündüz çalıştık

Manisa Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, yaşanabilir bir şehir oluşturmak düşüncesiyle gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Manisa adayı Başkan Ergün: Yaşanabilir bir şehir için gece gündüz çalıştık

Manisa Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, yaşanabilir bir şehir oluşturmak düşüncesiyle gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Eksiklikler olabileceğini ve hiç kimsenin mükemmel olamayacağını belirterek, “Ancak güzel şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Bunun gururu içerisindeyiz. Allah, bu çizgimizi bozmasın. İnşallah bundan sonraki süreçte de hayırlısıyla olsun, değilse olmasın. Başlattığımız bu güzellikleri beş yıl daha yönetmeye talip olduk.” dedi.

Manisa'yı camiler, kamu kurumları, okullar ve sevgi yollarında yaptıkları aydınlatma ve diğer düzenlemelerle yaşanabilir bir şehir haline getirdiklerini belirten MHP adayı Ergün, “Eskiden saat 19.00 oldu mu şehirde hayat biterdi. Bu düzenlemelerle gece 24.00’te dahi aileler, çocuğuyla rahat bir şekilde Manisa'da dolaşabiliyor. Bunun esnafımıza olumlu katkısı oluyor. Hem canlı hem yaşayan bir şehir oldu. Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım, asfalt yapmaktan ibaret olmadığını, insanların kendini mutlu hissettiği şehir oluşturmak olduğunu gösterdik. Bunun sonucunu, sokağa çıktığımızda vatandaşlarımızın alâkasından, bakışlarından, söylemlerinden alıyoruz." şeklinde konuştu. Esnafı yakından ilgilendiren bazı projeler hakkında da bilgi veren Başkan Ergün, şunları kaydetti: "Kurşunlu Han'dan başlayıp Bedesten Meydanı'na kadar olan bölgede, ara sokaklar dahil bütün iyileştirme projeleri bitirildi, onayları çıkarıldı ve ihale süreci başladı. Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda ihaleyi tamamladığımızda, bu bölgenin tamamının restorasyon çalışmaları başlayacak. Kısmen de olsa Kapalı Çarşı'nın içini iyileştirmeye çalıştık. Bazı kardeşlerimiz kabul etti, bazıları etmedi. Yaptıktan sonra kabul etmeyenlerden bazılarından talep gelmeye başladı. Bugün bu bölge içerisinde 300'e yakın dükkan var. Bunları faaliyete geçirecek çalışmalarımız var. Ben Manisa'nın bir evladı olarak, sadece yaptıklarımızı anlatıyorum. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.” CİHAN

Yorumlar