MHP İzmir’de yedi ilçe adayını daha açıkladı

MHP tarafından İstanbul’da düzenlenen Yerel Seçimler Adayları Açıklama Toplantısı'nda, İzmir’in yedi ilçesinin daha adayı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir’de yedi ilçe adayını daha açıkladı

MHP tarafından İstanbul’da düzenlenen Yerel Seçimler Adayları Açıklama Toplantısı'nda, İzmir’in yedi ilçesinin daha adayı açıklandı. Daha önce 1. etap adayları olarak duyurulan listede Aliağa’da Serkan Acar, Bergama’da Özkan Karadiken, Torbalı’da Yurdadoğ Mutlu, Urla’da Hasan Hüseyin Akgül aday gösterilmişti. Bunların ardından MHP, beş ilçede daha adaylarını kesinleştirmişti. MHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada Konak Belediyesi adayı Adil Özyiğit, Dikili Belediyesi adayı Halis Devecioğlu, Foça Belediyesi adayı Serdar Mersin, Kınık Belediyesi adayı Serdar Dönmez, Ödemiş Belediyesi adayı Mehmet Yılmazer olarak bildirilmişti.

İstanbul’daki son toplantıda da Bayındır, Bayraklı, Gaziemir, Menemen, Narlıdere, Selçuk ve Tire adayları açıklandı. Buna göre MHP Bayındır’da Mümtaz Almışlar, Bayraklı’da Mehmet Toptaş, Gaziemir’de Köksal Koç, Menemen’de Ahmet İncesu, Narlıdere’de Umut Göl, Selçuk’ta Levent Görür ve Tire’de de Hasan Çağlı’yı aday gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı ise henüz açıklanmadı. CİHAN

Yorumlar