MHP İzmir Büyükşehir adayı Taşer oyunu Bornova'da kullandı

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, oyunu Bornova ilçesindeki Dokuz Eylül İlkokulu’nda kullandı.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir Büyükşehir adayı Taşer oyunu Bornova'da kullandı

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, oyunu Bornova ilçesindeki Dokuz Eylül İlkokulu’nda kullandı. Taşer, burada yaptığı açıklamada, “Sonuç ne çıkarsa çıksın, devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Taşer, oy kullanmaya eşi Nilgün Taşer, kızı Ebru Taşer, oğlu Yiğit Taşer, 6 yaşındaki torunu Beyza Ünal ve MHP İl Başkanı Necat Karataş ile birlikte giti. Saat 10.45 sıralarında 1398 numaralı sandıkta oylarını kullanan Taşer ailesi, diğer vatandaşlarla birlikte 25 dakika sıra bekledi. Murat Taşer, oy kabinine torunu Beyza ile birlikte girdi. Torununun her zaman yanında olduğunu belirterek, “Bugüne kadar bizler konuştuk ve projelerimizi anlattık. Bugünse seçmenlerimizin en iyi kararı vereceğine inanıyoruz. Büyük bir mücadele yaşadık, iyi bir demokratik sınav verdik. Bu sınavında çok iyi geçtiği kanaatindeyim. Kimsenin burnu kanamadan, bir tek cam kırılmadan, herhangi bir tartışma olmadan, iyi bir propaganda dönemi geçirdiğimizi zannediyorum. Seçimin inşallah bugün de hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum. Sonuç ne çıkarsa çıksın, devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlı bir seçim olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Türkiye için tarihî bir gün olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Karataş ise, "Bugün halkımız kader seçimi yapacaktır. Dolayısıyla halkın kanaati, bizim için mutlaka önemlidir. Ben 31 Mart’ın, hem bizim hem Türkiye için daha hayırlı olacağına inanıyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar