MHP İzmir Büyükşehir adayı Taşer dernekleri ziyaret ediyor

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, İzmir İşadamları Derneği (İZİAD), İzmir Bosna Sancak Kültür Derneği ve İzmir Sancak Kosova Rumeli Derneği'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir Büyükşehir adayı Taşer dernekleri ziyaret ediyor

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, İzmir İşadamları Derneği (İZİAD), İzmir Bosna Sancak Kültür Derneği ve İzmir Sancak Kosova Rumeli Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Bayraklı Belediye başkan adayı Mehmet Toptaş'ın da eşlik ettiği Taşer, İZİAD’da sıcak bir şekilde karşılandı. İZİAD Başkanı Muzaffer Şen, ziyarette yaptığı konuşmada, “Son günlerde yaşanan olumsuzluklar karşısında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gösterdiği duruş, iş dünyası olarak bizlere güven ve ümit veriyor. Sayın Taşer’i de yakından takip ediyoruz. İzmir için ifade ettikleri gerçeklere katılıyor, esnaf, ticaret ve sanayi şehri olan İzmir için kendisinin bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Sosyal projelerinde destekçisi olacağımızı da söylüyoruz. Bilhassa gençliğimizin üzerine yapacağı her türlü çalışmanın yanındayız. TUSKON’a bağlı bütün yapılar, bu konularda destek verecektir.” dedi. Taşer ise İZİAD’ı yakından takip ve takdir ettiklerini belirterek, “Şehrimizin sosyal meselelerine gösterdiğiniz hassasiyet, büyük dua topluyor. Her zaman sizleri yanımda görmek istiyor ve bundan onur duyacağımızı ifade ediyorum.” şeklinde konuştu.

Murat Taşer, daha sonra Bornova Belediye başkan adayı Dr. Erol Bahtiyar ile birlikte İzmir Bosna Sancak Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Abdullah Gül, yaptığı konuşmada, “Murat başkan bizden biri, içimizden biri. Sonuna kadar yanında, onunla birlikteyiz. 30 Mart akşamı büyük bir coşkuyla hep birlikte kutlama yapacağız.” dedi. Taşer’e kaşkol ve rozet takan Gül ve diğer dernek yöneticileri, Boşnak böreği de ikram etti.

Oradan İzmir Sancak Kosova Rumeli Derneği'ne geçen MHP adayı Taşer Dernek Başkanı Ömer Ok, yönetim kurulu üyeleri ve dernek mensupları tarafından karşılandı. Ok, “Her zaman bizimle birlikte olan, bizlerle omuz omuza olan Murat Taşer’i hizmet yolunda görmek bizi gururlandırdı. Bir kardeşimizle, bir hemşehrimizle bu yolda yürümek, bizim sorumluluklarımızı da arttırdı. Başaracağına olan inancımız tamdır.” diye konuştu. Bosna’dan ve Kosova’dan bahsederken duygulanan Taşer ise şunları söyledi: “Türkiye, dünyanın kalbidir. Mazlumlara açılan kapıdır. Bizler acılı bir tarihin evlatlarıyız. Vatanımızdan uzakta, hasret çeken insanlarız. Bize evlad-ı fatihan diyorlar. Ezelden ebede Türk toprakları olan Balkanlar da bizim, Kafkaslar da bizim, Türkmeneli de bizim. Bizler büyük Türk milletinin bölünmez bütünlüğünün de en büyük teminatlarından biriyiz fakat belediyecilik faaliyetleri bakımından yalnız bırakıldığınızı ve destek görmediğinizi biliyorum. Şimdiden bizim belediyecilik anlayışımızda sizler, her faaliyet ve çalışmanızda yanınızda bizzat beni bulacaksınız. Bugüne kadar verilmeyen hizmetlerle tanışacaksınız. Hep birlikte daha güzel bir İzmir’de yaşayacağız.” CİHAN

Yorumlar