MHP İzmir adayı Taşer: Önemli olan söz verdiğiniz projeleri bitirebilmek

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, Buca ve Gaziemir ilçelerinde vatandaşla biraraya geldi, seçim bürolarını açtı.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir adayı Taşer: Önemli olan söz verdiğiniz projeleri bitirebilmek

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, Buca ve Gaziemir ilçelerinde vatandaşla biraraya geldi, seçim bürolarını açtı. Taşer, yaptığı konuşmalarda rakiplerini eleştirerek, “Bilgisayarda proje çizmek kolay. Asıl iş, projeleri bitirmek.” dedi.

Buca’da Evka ve Gaziemir’de Aktepe seçim bürolarını açan Taşer, her iki ilçenin de şehir dönüşümü adı altında talan edildiğini öne sürdü. Son dönemde yaşanan kuraklığı da hatırlatarak, vatandaşlardan su konusunda daha tutarlı olmalarını istedi. AK Parti ve CHP’li rakiplerini eleştiren Taşer, “İktidar, İzmir’den vergi toplamasını biliyor ancak hizmet yapmaya gelince, 'Oy verirseniz yaparım.' diye tehdit ediyor. CHP’li Büyükşehir’in ise ondan kalır yanı yok. Mağdur edebiyatıyla belediyecilik yapılmaz. 11 senedir metroyu neden bitirmiyorsun? Bitirdiler, evet ama oradaki esnafı bitirdiler. Biz projelerimizle halkın karşısındayız. Bornova-Üçyol metrosunu 3,5 senede bitirdik. Bir tane esnafı, kendi çıkarımız için mağdur etmedik. Evka-4, Evka-5, Evka-6 ve Evka-7 projelerini tamamlayıp halkımızı ev sahibi yaptık ama kentsel dönüşüm yalanlarıyla rant sağlamadık.” şeklinde konuştu.

MHP adayı Taşer, Buca ve Gaziemir programlarının ardından Balçova Termal Otel’deki düğünde nikah şahitliği yaparak günü tamamladı. Barçakçı ve Yüce Ailelerinin düğün törenine katılan Taşer, Deniz ile Yakup çiftinin nikah şahidi oldu. CİHAN

Yorumlar