MHP İzmir adayı Taşer Makedonya göçmenlerini ziyaret etti

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çamdibi Şubesi ile devam etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir adayı Taşer Makedonya göçmenlerini ziyaret etti

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çamdibi Şubesi ile devam etti. Ziyarette İzmir için birbirinden önemli projelerini açıklamaya hazırlandığını söyleyen Taşer, “Denizimiz var, keyfimiz yok diyen İzmirlilere muhteşem sahiller hediye edeceğiz.” dedi.

Deniz projelerinde lider olduklarını ve İzmir’in denizinden faydalanacaklarını söyleyen Taşer, “Bu konuda Çiğli ve Bayraklı ilçelerimizde yükselen sesi, gerçekçi projelerimizle cevaplandırıyoruz. Buralar başta olmak üzere tüm ilçelerimizden Foça’ya, Dikili’ye, Aliağa’ya, Çeşme’ye, Karaburun’a ve tüm deniz ilçelerimize vapur seferimiz olacak. İzmir’in en önemli özelliklerinden biri olan denizimizi, hemşehrilerimizin kullanımına açıyoruz. İzmir, deniz taşımacılığının lideri olacak. Deniz yoluyla ilçelerimizi birbirine bağlayacak hatta, tüm Ege ve Akdeniz şehirlerine ulaşacağız.” şeklinde konuştu. İzmir’in yüzde 40'ının kirada oturduğunu da kaydeden Murat Taşer, “Bizimle, MHP belediyeciliğiyle toplu konut atağı başlayacak. Kiracılarımız, dar gelirli hemşehrilerimiz ev sahibi olacak. Özel sektöre de bu konuda bir müjde veriyorum, altyapısı tamamlanmış imarlı arsalarla sektördeki bütün kurumlara imkan sağlayacağız. Konut yapı kooperatifçiliği yeniden şahlanacak, teşvik edilecek. Bizimle İzmir’e huzur gelecek.” dedi. CİHAN

Yorumlar