MHP İzmir adayı Taşer İZSİAD'ın misafiri oldu

İZSİAD Geleneksel Çarşamba Toplantıları’nın mart ayı misafiri, MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer oldu.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir adayı Taşer İZSİAD'ın misafiri oldu

İZSİAD Geleneksel Çarşamba Toplantıları’nın mart ayı misafiri, MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer oldu. Taşer, AK Parti iktidarıyla yerel iktidarı, sanayicilere destek vermemekle eleştirdi.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Taşer, “İzmir’de diğer adaylar, iki kutuplu bir seçim var gibi göstermeye çalışıyor. Biz de alternatifi ortaya koyuyoruz. Eğer alternatifsiz kalırsak, siyaset iki kutuplu olur.” dedi. Belediyecilik konusundaki deneyimlerine güvendiğini belirterek, “Belediyecilik benim mesleğim, burada tevazu göstermem ama ben süpermen değilim; ancak iyi bir ekibimiz var, bileni bilir, bulur, onunla çalışırız. Özfatura’nın öğrettiği üslup buydu. Çalışma esnasında her birimiz o işin patronu hissederdik, kimsenin üstünlüğü yoktu. Yine iyi bir ekiple çalışmaya hazırız. Mevcut rakiplerimizin biri 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyor, biri de 11 yıldır bakanlık yapıyor. Propaganda yaparken kendilerine bulundukları hizmetleri referans göstererek propaganda yapıyorlar ancak biz de kendilerinin referans gösterdikleri hizmetlere yanlış yaptıklarını ifade ettiğimiz zamanlar da, 'Kardeşim sen kendi projelerini anlat.' diyorlar. Biz de, ‘Gelin projeleri televizyonda karşılıklı tartışalım, vatandaş bizi dinlesin, değerlendirme yaparak oy kullansın.’ dediğimizde cevap alamıyoruz.” şeklinde konuştu.

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ise Murat Taşer’e katılımından dolayı teşekkür ederek, “Hareketli ve heyecanlı bir seçim sürecine girdik. 30 Mart’a kadar heyecanlı geçeceğini düşünüyoruz. Türkiye’de çok şeyin değişeceğini de düşünüyoruz. Büyükşehir belediye başkan adaylarının tümünü toplantılarımıza davet ettik. Sayın Taşer ve Kocaoğlu’ndan yanıt aldık ancak AKP adayını defalarca aramamıza, herkese eşit seviyede olmamıza rağmen bir dönüş alamadık.” dedi. CİHAN

Yorumlar