MHP İzmir adayı Taşer: Hayal değil, hizmet taahhüt ediyoruz

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, rakiplerinin açıkladığı projeleri eleştirerek, “Kaynağı, bütçesi belli olmayan projelerle vatandaşı nereye kadar oyalayacaksınız? Biz bu yola hizmet için çıktık.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir adayı Taşer: Hayal değil, hizmet taahhüt ediyoruz

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, rakiplerinin açıkladığı projeleri eleştirerek, “Kaynağı, bütçesi belli olmayan projelerle vatandaşı nereye kadar oyalayacaksınız? Biz bu yola hizmet için çıktık. Hayal değil, hizmet taahhüt ediyoruz.” dedi.

Seçim çalışmalarına ilçeleri ziyaret ederek devam eden Taşer, Buca ilçesi Menderes Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Buca adayı Levent Çizmeli ve diğer partililerle birlikte yaptı. Göreve geldikleri takdirde belediyecilik konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, "Belediyecilik dokunmak, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır. Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır." sözüyle hareket edeceklerini belirtti. Genel ve yerel iktidarın, yaptıkları ve yapmadıkları projelerle İzmir’in geleceğinden çaldıklarını öne süren Taşer, “Vizyonumuz milli ve manevi değerleri koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymaktır. Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak, önce güzel İzmirimiz'i çağdaş, yaşanabilir ve sürdürebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Murat Taşer, rakibi AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ı da eleştirerek, “İzmir’e talimatla gelip aday oldun. İzmir’in ruhunu da hayallerini de ihtiyaçlarını da bilmezsin. Bakanlıktan kalma talimatçı anlayışın İzmir’e sökmez. Şimdiden İzmir Marşı'yla gideceğin günün hazırlığını yap.” dedi. Konuşmasına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu'nu eleştirerek devam eden Taşer, şunları söyledi: “10 yılda 5,5 kilometrelik metroyu bitiremedin, şimdi gelmiş, 'İzmir’i demir ağlarla öreceğiz.' diyorsun. Evet, sen İzmir’in geleceğini demir prangalarla ördün, İzmir’i ve İzmirlileri sıkıntılara hapsettin fakat biz İzmir’i ve hemşehrilerimizi bu prangalardan kurtaracağız.” CİHAN

Yorumlar