MHP İzmir adayı Taşer: Buyurun halkın karşısına

Seçim çalışmalarına Aliağa ilçesinde devam eden MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, projelerini açıkladıktan sonra rakiplerini er meydanına davet etti: "Yüreğiniz varsa istediğiniz yerde halkın önüne çıkalım.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir adayı Taşer: Buyurun halkın karşısına

Seçim çalışmalarına Aliağa ilçesinde devam eden MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, projelerini açıkladıktan sonra rakiplerini er meydanına davet etti: "Yüreğiniz varsa istediğiniz yerde halkın önüne çıkalım. Tartışmayalım, İzmir sevdamızı konuşalım."

Taşer, MHP Aliağa Belediye başkan adayı Serkan Acar’la birlikte esnaf ve pazaryeri ziyaretinde bulundu. İlçenin sanayi potansiyeline rağmen yerel yönetimlerin beceriksiz idaresi sebebiyle geri kaldığını iddia eden Taşer, rakiplerini eleştirdi: “Belediye başkanlığına talip olan tüm adaylar projelerini açıkladı. Projesine, bilgisine, yaptıklarına daha çok güvenen adaylara sesleniyorum; yüreği varsa, İzmir sevdası varsa istediğiniz televizyon kanalında, istediği meydanda halkın karşısına çıkalım. Biriniz 10 yıl bakanlık yaptı, diğeriniz 10 yıl belediye başkanlığı yaptı. Siz İzmir`e şu hizmeti yaptık, İzmir’e şu eseri kazandırdık diye söyleyin, bakalım vatandaş ne diyecek ama sizin vatandaşın karşısına çıkacak yüzünüz mü var? İzmir sizin yüzünüzden her geçen gün geleceğini kaybediyor.” İzmir’de doğup büyüdüğünü ve bütün sıkıntılarını bildiğini söyleyen Murat Taşer, “İzmir ne AKP’ye muhtaç ne de CHP’nin kalesi. İzmir,hizmete muhtaç, İzmir sevdanın kalesi. Bu sevda da bizde. Bunu diğer adaylar akıllarının bir köşesine yazsın.” dedi. CİHAN

Yorumlar