MHP İstanbul adayı Acar, ayakkabı kutuları ile mahalleliye cevap verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Mecliste kabul edilen Torba Yasa'sı ile ilgili Başbakan'ı eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP İstanbul adayı Acar, ayakkabı kutuları ile mahalleliye cevap verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar,
Mecliste kabul edilen Torba Yasa'sı ile ilgili Başbakan'ı eleştirdi. Eline ayakkabı kutularını alarak mahalleliye cevap veren Acar, "Sadece oğlunu kurtarmak için, kendisini kurtarmak için torbanın içerisine bir gece yasa koyup torbanın içerisinden yasa çıkartıyor. Sadece kendinin ve gelecekte iktidarının yargılanmaması için. İsterse o torbanın içerisine sizleri de katar." dedi.

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Beykoz Örnekköy Mahallesi'nde partisinin seçim irtibat bürosu'nun açılışını yaptı. Açılışta Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler ve partililer katıldı.

Rasim Acar, mahalleden seçim irtibat bürosuna gelen kadınlarla 2B arazileriyle ilgili sohbet etti. Elinde ayakkabı kutularıyla konuşan Acar, İstanbul'da peşkeş çekilecek kamu arazisinin ne de kamu binasının kalmadığını söyledi. Rasim Acar, "Şuan peşkeş çekebilecekleri boş arsa, arazi kalmadı. Sadece hazine arazileri ve 2B arazileri kaldı. Bunların üzerinde şuan hesapları var. Vatandaşımızı yıldırana kadar bu işin üzerindeler. Ödeyemeyeceksiniz birileri gelecek, bakın yakındır yapacaklar 'Efendim biz size bedelini verelim, siz yarı kat karşılığı verin.' diyecekler. Çok yakında bunu diyecekler. Yakında bir şey daha olacak bazılarınıza, 'Ya burası bizim mülkiyetimizdi, çıkın buradan.' deyip size tebligat yapacaklar. Buralar çözülürse üzerinde hiçbir oyun oynayamazlar." dedi.

Torba yasa konusunda Başbakan'a da yüklenen Acar, "Sadece oğlunu kurtarmak için, kendisini kurtarmak için torbanın içerisine bir gece yasa koyup torbanın içerisinden yasa çıkartıyor. Sadece kendinin ve gelecekte iktidarının yargılanmaması için. İsterse o torbanın içerisine sizleri de katar. Ve vazgeçeceği ne biliyor musunuz? Sizlerden yapacağı indirim İstanbul'un herhangi bir yerinde sadece bir parselde yapacağı imar planı değişikliğiyle yapacağı inşaat. Bir müteahhite kazandıracağı rant değerinde vazgeçeceği para. Bunlar iktidarda olduğu sürece bizi sömürmeye devam edecekler." şeklinde konuştu.

Rasim Acar, Beykoz'daki ziyaretinin ardından seçim irtibat bürosu açılışı için Sarıyer'e geçti. CİHAN

Yorumlar