MHP İl Başkanı Özcan: Teröristler, Milletvekili Arslan'ın köyünü boşalttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, AK Parti'nin Kağızmanlı Milletvekili Ahmet Arslan'ın köyünün boşaltıldığını ileri sürdü. Özcan Milletvekili Arslan'ın köyünü teröristlerin boşalttığını iddia ederek,...

Google Haberlere Abone ol
MHP İl Başkanı Özcan: Teröristler, Milletvekili Arslan'ın köyünü boşalttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, AK Parti'nin Kağızmanlı Milletvekili Ahmet Arslan'ın köyünün boşaltıldığını ileri sürdü. Özcan Milletvekili Arslan'ın köyünü teröristlerin boşalttığını iddia ederek, "Teröristler buraya yerleşti, vekil bunu hiç gündeme getiremiyor, söyleyemiyor ve konuşamıyor." dedi.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, yaptığı açıklamada, bugünlerde Kağızman'da insanların baskıyla göçe zorlandığını, ellerinde avuçlarında ne varsa alındığını, cadde ve sokakta iş yerlerinin yakıldığını belirtti. Özcan, "Akşamları yol kontrolü yapan bir yapı var. Ve bu yapıdan herkesin haberdar olmasına rağmen sesi çıkmayan bir Kars'tan bahsediyoruz. Yani milletvekili, Kağızmanlı ve kendi köyü boşaltılmış. Niye konuşmuyor? Kendi ilçesinde kendi partisine oy veren insanlar alıkonuluyor. Cezalar kesiliyor. İl Genel Meclisi adayı, diğer AKP seçmenleri perişan. AKP'den belediye başkan adayı olan arkadaş nerede? Bunlar yaşanıyor ve yetkililerden ses çıkmıyor." diye konuştu.

MHP İl Başkanı Özcan, il dışında yaşayan Karslıların, "Kağızman'da neler yaşanıyor?", "Kimler mahkeme kuruyor?" merak ettiklerini ve Kars'ta ise Kağızman'da yaşananları herkesin bildiğini ama üzerine gidemediklerine dikkat çekti. Özcan, sürecin buraya gelişinde, partilerinin seçimi kazanmasıyla bir hazmedememe, sindirememe ve kabullenememe duygusunun yaşandığını belirterek, "Kağızman'a gelen dağ kadrosu, insanlara oy vermediği için baskı uyguluyor. O baskının sonucunda bir tek milliyetçi insanların değil, oradaki Kürt kökenli vatandaşlarımız da ciddi baskılar ve zulümler görüyor." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar