MHP Genel Başkan Yardımcısı Topçu: Seviyesizlik had safhada

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, seviyesizlik, nefret söylemi, ötekileştirmenin had safhaya vardığını ifade ederek, "Başbakan'ın iktidarda kalmak için kullandığı dile biz seviye bulamıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı Topçu: Seviyesizlik had safhada

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, seviyesizlik, nefret söylemi, ötekileştirmenin had safhaya vardığını ifade ederek, "Başbakan'ın iktidarda kalmak için kullandığı dile biz seviye bulamıyoruz. Biz biliyoruz ki bu ülke bin yılda karıldı. Bu kardeşlik oluştuysa kolay oluşmadı. Hep birlikte ağladık hep birlikte güldük, açılarımızı paylaştık. Şimdi bir bakıyoruz ki şehit kanı ile sulanan bu topraklarda ayrı projelerin, bu iktidar eli ile götürüldüğünü görüyoruz." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi. Topçu, ziyaret kapsamında MHP Coğlaki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Ziyarete MHP MYK Üyesi Turan Yaldır, eski Milletvekili Osman Ertuğrul, MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, Turkav Başkanı Tuğrul Karacaer, Merkez İlçe Başkanı Ali Er, Ülkü Ocakları Başkanı Ferit Köse, Kadın Kolları Başkanı Nur Dilek Atalay, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu ise konuşmasında, seçimlerin demokrasinin en önemli direk noktalarından yani belirleyicilerinden olduğunu ifade ederek, "Demokrasilere ulaşmak için seçimlerde gerçekten çaba harcamak lazımdır. Şu anda yaptığınız gibi soğuk havaya rağmen, kara kışa, bir sürü engellemelere rağmen despotik bir iktidarın artık diktatörleşmeye varan yani gözü kararmış iktidar için her şeyi yapabilecek bir iktidara rağmen burada iseniz bütün yüreğinizi 45 yıllık MHP için adamışsanız, helal olsun yakında zaferimiz inşallah gelecektir." diye konuştu.

"SEVİYESİZLİK DİZ BOYU"

AKP iktidarının 12 yıla ulaştığına işaret eden Topçu, "Ama görüyoruz ki verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi. Gelmeden önce özellikle bu millete, bu vatandaşlara verdiği sözler vardı ama onların hiç birini tutmadı. Karşısında duracak bir parti vardı, o da MHP idi. MHP ile uğraşmaktan da geri kalmadı. Hem bu vatandaşa verdiği sözü tutmadı hem de karşısında tek rakip vardı. Alternatif olan MHP ile uğraşmayı da sürdürdü, sürdürmeye de devam ediyor. Artık seviyesi kalmadı. Seviyesizlik diz boyu. Sayın Başbakan'ın iktidarda kalmak için kullandığı dile biz seviye bulamıyoruz. Seviyesizlik had safhada, nefret söylemi had safhada, ötekileştirme, ikiye bölen kutuplaştırma had safhaya vardı. Biz biliyoruz ki bu ülke bin yılda karıldı. Bu kardeşlik oluştuysa kolay oluşmadı. Hep birlikte ağladık hep birlikte güldük, acılarımızı paylaştık. Düğünlerimizi beraber yaptık. Askere gidecek gençlerimizin ellerine beraber kına yaktık. Evlilik çağına gelmiş kızlarımızın düğünlerini beraber yaptık. Şimdi bir bakıyoruz ki şehit kanı ile sulanan bu topraklarda ayrı projelerin bu iktidar eli ile götürüldüğünü görüyoruz." şeklinde konuştu.

"ARTIK YETER"

Siyasette belli bir ilkenin olması gerektiğine dikkat çeken Topçu, şöyle devam etti: "Biz MHP olarak, hiçbir zaman bel altı siyaseti yapmadık. Bu şekilde siyaset yapılmaz. Ses kasetleri ile görüntü kasetleri ile siyaset yapılmaz. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. MHP en ücra köşelere kadar büyüyor. Kar topu gibi büyüyor. Bütün illeri geziyoruz. Sayın Genel Başkanımız gece demiyor gündüz demiyor saat 01.00'de bile miting yapıyor. İnsanlar sokaklarda, meydanlarda Genel Başkanımızı bekliyor. MHP'nin sesi gönüldaşlarının sesi gerçekten gür çıkıyor. İnanın 12 yılda yapılan bütün eziyetlere artık karşı duruyoruz. Artık yeter diyoruz."

Seçim irtibat bürosu ziyaretinde bir konuşma yapan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak ise “Aksaray, belki de yerel seçimlerdeki en heyecanlı, atmosferi yüksek büyük oranda da Milliyetçi Hareketin zaferi ile sonuçlanacağı şimdiden belli bir seçime gidiyoruz. Dolayısı ile ben peşinen şimdiden hepinize emekleriniz için çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Bizler önce ülkem, sonra partim diyerek şaka yapmadığımızı, laf olsun diye söylemediğimizi her platformda yaşayarak ispatlayan insanlarız. Bu anlamda da kalan zamanımızda sizlerden son bir nefes, son bir gayret, son bir mesai kavramından uzaklaşmak gibi bir fedakarlık istiyoruz. Allah'ın izni ile 30 Mart akşamı nasıl ki belediye başkan adayını ilk açıklayan il isek zaferini de genel merkeze müjdeleyen ilk il olacağız.” dedi.





CİHAN

Yorumlar