MHP Gaziemir adayı Koç: Türkçe Olimpiyatları’nı yapmaktan şeref duyarız

İzmir'de MHP Gaziemir Belediye başkan adayı Köksal Koç, hükümetin asılsız iddia ve iftiralarla Hizmet Hareketi ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye yönelik karalama kampanyasını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Gaziemir adayı Koç: Türkçe Olimpiyatları’nı yapmaktan şeref duyarız

İzmir'de MHP Gaziemir Belediye başkan adayı Köksal Koç, hükümetin asılsız iddia ve iftiralarla Hizmet Hareketi ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye yönelik karalama kampanyasını eleştirdi. Koç, Gaziemir Belediye Başkanlığı’nı kazanmaları halinde Türkçe Olimpiyatları’nı ilçede yapmaktan şeref duyacaklarını söyledi.

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye yönelik karalama kampanyasına değinen MHP adayı Koç, “Birilerinin ‘âlim müsveddesi’ dediği ama bizlerin, ‘seccadesine gözyaşlarını akıtan’ dediğimiz ve adını gönüllerimize nakşettiğimiz Fethullah Gülen Hocaefendi’ye yapılan o iğrenç, hayasızca iftiraları kınıyoruz.” şeklinde konuştu. Birilerinin ısrarla "Türk" kelimesini dahi söylemekten rahatsız olduğu yerde Türkçe Olimpiyatları’nın, Türk dünyasında Türkiye’nin prestijini tavan yaptırdığını aktaran Koç, “Gaziemir Belediyesi’ni MHP olarak kazandığımız takdirde, Türkçe Olimpiyatları’nı ilçemizde yapmak bizim için şeref olacak.” dedi.

Yerel seçimi kazanmaları halinde Gaziemir ilçesine birçok iddialı proje kazandıracaklarını vaadeden Köksal Koç, “Öncelik olarak ilçemizin tamamında trafik, otopark ve çevre temizliği sorunları var, bunları çözeceğiz. Bizim bakış açımızda 16 mahalle, 129 bin vatandaşımıza eşit hizmet var. Mevcut belediye, 16 mahalleden sadece iki veya üçünde göstermelik bazı hizmetleri yapıyor, diğer mahallelere hizmet götürmüyor.” diye konuştu. Belediyeye ödenen vergilerin vatandaşa geri dönmesi konusunda son derece hassas olacaklarını söyleyen Koç, “Belediye malının ne olduğunu iyi algılamak lazım. Belediye malı beytülmaldır, ağzına kadar kul hakkıyla doludur. Hepimiz her ay vergilerimizi verirken aynı zamanda kul hakkımızı da bize hizmet etmesi için seçtiğimiz insanların eline teslim ediyoruz. Biz yönetici seçmiyoruz, bize hizmet edecek olan insanı seçiyoruz fakat zamanla bize hizmet etmesi için seçtiğimiz insanları yönetici vasfına soktuğumuz için onlar da bir süre sonra halkı tanımamaya başlıyor.” dedi.

Gaziemir’de mahalleleri birbirinden ayıran İZBAN hattını yer altına alacaklarını belirten MHP adayı Koç, “İlçemize uluslararası fonları kullanarak, bölgemizin gözbebeği olacak dev bir akvaryum yapacağız. Bunun için belediyemizden para çıkmayacak. Hedefimiz, Avrupa’nın en uzun izleme alanına sahip dev akvaryumunu ilçemize kazandırmak. Bunun yanısıra ‘Türkiye Cumhuriyeti’ projemizle ilçemizin ekonomisine büyük bir katkı yapacağız. Bu proje kapsamında İzmir’de bulunan il derneklerine, oluşturacağımız fuar alanı içinde ücretsiz stant açarak kendi illerinin yöresel yemeklerini, hediyelik eşyalarını tanıtma ve satışını yapma imkanı sunacağız. Buraya gelen yerli ve yabancı turistler, turistik trene binerek istedikleri ilin standına girecek ve alışverişini yapacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar