MHP Erzurum Büyükşehir adayı Aydın, genç işadamlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Prof. Dr.

Google Haberlere Abone ol
MHP Erzurum Büyükşehir adayı Aydın, genç işadamlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Genç Girişimciler Kurulu (GGK) ile bir araya geldi.

ETSO’yu ziyaret eden Prof. Dr. Kamil Aydın, toplantıda, GGK Başkanı Haktan Ömeroğlu ve kurul üyeleriyle sohbet etti. Konuşmasında, siyasi mülahazalardan uzak, Erzurum’un menfaatleri doğrultusunda bir seçim çalışması yürüttüklerini ifade eden Prof. Dr. Aydın, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerinin bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi. Erzurum’a ve Erzurumlu'ya hakettiği hizmeti sunmak için göreve talip olduğunu dile getiren Aydın, “Erzurum’un potansiyeli var, beyin gücü var, teknik elemanı var, üniversitesi var. Ama şimdiye kadar bunların yeterince değerlendirilmediğini düşünüyoruz. Hepimizin ortak paydası Erzurum olmalı. Bu ortak paydaya zarar verecek işler yapmak büyük vebal olur. Problemleri ortak akılla çözeceğiz. Erzurum’a hak ettiği şehir kimliğini kazandırmak için; iyi niyet, ortak akıl ve istişarelerle hareket edeceğiz. Şehrimizi kalkındıracak ve geliştirecek yeni projeler üreteceğiz. Ayrıca, bu amaçla hazırlanan her türlü projeye de destek vereceğiz.” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra konuşan ETSO GGK Başkanı Haktan Ömeroğlu da, genç girişimciler olarak Erzurum’un problemlerini çözmek adına gösterilerin her türlü samimi çabayı takdir ettiklerini belirterek, Prof. Dr. Aydın’a başarı dileğinde bulundu. Erzurum’un, tarihin her döneminde bulunduğu coğrafyada önemli misyonlar üstlendiğini anlatan Ömeroğlu, bunun sürmesini ve ancak buna karşılık her zaman layık olduğu değeri görmesini arzu ettiklerinin altını çizdi.

MHP Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, GGK üyeleriyle yaptığı sohbet toplantısının ardından, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’ı ziyaret etti. Meclis Başkan Vekili Fehmi Arslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Özakalın’la bir süre görüşen Prof. Dr. Aydın daha sonra ETSO’dan ayrıldı.





CİHAN

Yorumlar