MHP Erzin adayı Oruz: Projelerimizle geliyoruz

Hatay'ın Erzin ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP Erzin adayı Oruz: Projelerimizle geliyoruz

Hatay'ın Erzin ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Erzin Belediye başkan adayı Mehmet Oruz ve İlçe Başkanı Rıfat Kuşçu, mevcut belediye meclis üyeleri ve yeni adaylarla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan başkan adayı Mehmet Oruz, ilçenin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, buna göre de projelerini hazırladıklarını söyledi. Mehmet Oruz, ''Belirlediğimiz birçok projemiz var. Seçildiğimiz takdirde vatandaşlarımızla ve yöneticilerimizle ele ele vererek inşallah tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Kapı kapı dolaşarak halkımıza derdimizi ve projelerimizi anlatacağız. Ayrıştırıcı bir politika değil bütünleştirici bir yol izleyeceğiz. Kimseyi inancından ve siyasi görüşünden dolayı kınamayacağız. Bölgenin en büyük kültür parkını ilçeye kazandıracağız. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı önce tespit edeceğiz. Onlar için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız. İlçeyi cazibe merkezi haline getireceğiz.” ifadelerini kulandı.

İlçe teşkilatı olarak seçilen aday etrafında kenetlendiklerini söyleyen İlçe Başkanı Rıfat Kuşçu ise birlik ve beraberlik içerisinde girecekleri seçim atmosferinde partilerinin ilk sırada çıkacağına inandığını söyledi.

CİHAN

Yorumlar