MHP Efeler adayı Taner: Yüz yüze bakacak yüzümüz olmalı

Aydın'da MHP Efeler Belediye başkan adayı Recep Taner, seçmenlerin çoğunluğunun yerel seçimlerde kime oy vereceğinin belli olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP Efeler adayı Taner: Yüz yüze bakacak yüzümüz olmalı

Aydın'da MHP Efeler Belediye başkan adayı Recep Taner, seçmenlerin çoğunluğunun yerel seçimlerde kime oy vereceğinin belli olduğunu iddia etti. "Recep Abi" imajıyla halktan büyük ilgi gördüklerini ancak bunun sandığa yansımasın için erken olduğunu belirterek, “Belediye başkanlığı seçimini kazanmak kadar meclis üyeliğini de kazanmak önemli. İyi ve güzel hizmet yapabilmek için bu da gerekli.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında yerel Bakış Gazetesi ve Yazı İşleri Müdürü Ali Akkurt’u ziyaret eden MHP adayı Taner, konuşmasında şunları söyledi: “Daha seçime 20 gün var. Siyasette 20 gün çok uzun bir zaman. O zaman içinde vatandaşın kanaatlerinde bir değişim olur mu olmaz mı bilemiyorum ama şu anda vatandaşın büyük bir ağırlığı kararını vermiş. Belli bir yerlere desteğini şekillendirmiş. Büyükşehire geçişlerde sıkıntılar olacak. O sıkıntılarda eğer ki belediye başkanı ulaşılabilir, fikirleri değerlendiren birisi olursa güzel olur, meseleler daha kolay çözülür. Yoksa yarınlarda ulaşılamayan olursa sorunlar çözülemez noktaya gider.” dedi.

Son olayları da değerlendiren Recep Taner, siyasette vefa olması gerektiğini söyledi: “Başbakan bugün hedefine Fethullah Gülen Hoca'yı koydu ama zaten Başbakan'ın hedefinde her zaman birileri vardı. Başbakan çünkü geldiği günden bugüne kadar her zaman mağduriyet yaparak, prim yaparak iktidara geldi. Mağduriyet psikolojisi oluşturma, Başbakan'ın özelliklerinden birisi. Bu dönemde 17 Aralık, Güneydoğu’da yaşananlar, Türkiye’nin ekonomik sıkıntıları, bunların gündeme gelmemesi için bir gündem oluşturması gerekiyordu. Bu dönemde gündem Hocaefendi oldu. Hocaefendi üzerinden Türkiye’nin gündemini oraya yönlendirip diğer taraftaki yaşananları göz önünden kaçırmaya çalışıyor. Son torba yasanın içerisinde süreçle ilgili maddeler geçti, kimin haberi var? Kimsenin haberi yok. 2010 referandumu dahil şu anda her şeyi hata olarak görüyor. Bu kadar vefasızlık olmamalı. Vefanın hissedilmesi lazım. Yarınlarda yüz yüze bakacak durum olmalıydı. Şu anda maalesef bu açıklamalardan sonra yüz yüze bakılacak durumdan çıkıldığını görüyorum, bu da Türkiye için bir kayıptır.” CİHAN

Yorumlar