MHP Ceyhan İlçe Başkanlığında kan değişikliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe başkanlığına Nurettin Çetiner’in yerine Avukat Semih Aksoy atandı. 2 dönem Ceyhan ilçe başkanlığını yürüten Nurettin Çetiner görevini yeni atanan Avukat Semih Aksoy’a teslim etti.Adana İl...

Google Haberlere Abone ol
MHP Ceyhan İlçe Başkanlığında kan değişikliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe başkanlığına Nurettin Çetiner’in yerine Avukat Semih Aksoy atandı. 2 dönem Ceyhan ilçe başkanlığını yürüten Nurettin Çetiner görevini yeni atanan Avukat Semih Aksoy’a teslim etti.

Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu Ceyhan’a gelerek Genel Merkezin atama kararını Ceyhan ilçe başkanlığına tebliğ etmesinin ardından Avukat Semih Aksoy göreve devraldı.

Görevi teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan çiçeği burnundaki İlçe Başkanı Semih Aksoy, “Genel Başkanımız ve teşkilatımızın emir ve teveccühleri ile Ceyhan MHP ilçe Başkanlığına atamamız yapılmıştır. Ben ve ekip arkadaşlarım olarak tarafımıza tevdi edilen bu kutsal görevi yerine getirmek için anlımızın son terine kadar savaşacağız. Görevi devir aldığımız eski ilçe başkanımız Nurettin Çetiner ve ekibine bu güne kadar gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yeni seçilen çiçeği burnundaki başkan hedefinin “Ceyhan’da hedefimiz öncelikli olarak 3 hilali birlik ve dirlik içerisinde tekrar dalgalandırmak olacaktır” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar