MHP Büyükşehir adayı Mete Aslan: Hatay topun ağzında

MHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan, Hatay’ın ‘topun ağzında’ olduğunu belirterek, uyanık olunması gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Büyükşehir adayı Mete Aslan: Hatay topun ağzında

MHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan, Hatay’ın ‘topun ağzında’ olduğunu belirterek, uyanık olunması gerektiğini söyledi.

İskenderun şehir merkezinde Doktorlar Caddesinde esnafı ziyaret eden MHP Büyükşehir adayı Mete Aslan, “Suriye’den Hatay’a gelen El Kaide mi, mel kaide mi, fel kaide mi bir sürü örgütlerin olduğunu biliyoruz. Bizim derdimiz ne makam ne mevki. Hatay maalesef topun ağzında. Bu nedenle diyoruz ki bölünmeyelim, uyanık olalım, parçalanmayalım.” dedi.

30 Mart seçimlerinin ülkenin ve Hatay’ın kaderini değiştirecek kadar önemli gördüğünü belirten Mete Aslan, “Çünkü gerçekten Türkiye iyi günler yaşamıyor. Gerek televizyonlar, gerekse medyada ses dinlemeler aldı başını gidiyor. Maalesef ülkede otorite kaybolmuş, açılım adı altında ne yapılacak onu bilmiyoruz. Son zamanlarda Hatay’da yaşanan olaylar bizi çok üzmektedir. Hatay’da huzurun, birliğin, kardeşliğin sağlanması için mücadele ediyoruz. Bunun yanında kendi aramızdaki kargaşalara son vermeliyiz. Hataylı hemşerilerimi kucaklayacak bir zihniyet ve düşüncenin olması gerektiğine inanıyorum ve bu maksatla aday olduk.” şeklinde konuştu.

Ülkedeki zafiyetleri giderilmesi gerektiğine işaret eden Aslan, “Devletin bu laçkalığı ülkeyi ve Hatayı bir felakete götürüyor. Bu seçim referandum niteliği taşıyor. Eğer bu referandum hayırlı bir mesajla iletebilirsek, en azından mevcut iktidar kendine çeki düzen verme ihtiyacı hissedecek veya yeni bir iktidarın daha güçlü bir iktidarın gelişinin habercisi olacaktır. Artık bu dönem kaldırımdan, tünelden, hayali işler veya cemaate dayalı siyasetin dışında hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar