MHP Büyükşehir adayı Kocamaz: Mersin üzerindeki kirli ittifakı bozacağız

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin üzerinde kirli ittifakların yapıldığını belirterek, “Kim kiminle yaparsa yapsın biz halkımızla ittifak yapacağız.

Google Haberlere Abone ol
MHP Büyükşehir adayı Kocamaz: Mersin üzerindeki kirli ittifakı bozacağız

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin üzerinde kirli ittifakların yapıldığını belirterek, “Kim kiminle yaparsa yapsın biz halkımızla ittifak yapacağız. Kirli ittifakı halkımızla birlikte bozacağız.” dedi.

Mersin'de Balıkçılar Derneği’ni ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren Kocamaz, sırasıyla Balıkçı Pazarı, Yoğurt Pazarı ve Kıbrıs Çarşısı esnafını ziyaret etti. Daha sonra Adanalıoğlu, Kazanlı ve Karacailyas beldesine geçen Kocamaz, Demirhisar köyünü ziyaretinde sonra Toroslar ilçesinde gençlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

30 Mart Pazar günü yapılacak seçimin ülke için, Mersin için çok önemli olduğunu ifade eden Kocamaz "Bu kararı sizler vereceksiniz. Bugünkü halinizden memnunsanız, eğer bir sıkıntınız yoksa Mersin’in gidişatından, Mersin’in görüntüsünden, Mersin’in içinde bulunduğu durumdan memnunsanız size söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Ama Mersin’in bugünkü konumundan memnun değilseniz, yarınınızdan endişe duyuyorsanız, geleceğinize güvenle bakamıyorsanız, Mersin’in keşmekeşliğinden, altyapısından, trafiğinden memnun değilseniz önümüzdeki pazar sizler için bir fırsattır. Bu memnuniyetsizliğinizi inşallah üç hilalin altında buluşarak ortadan kaldıracaksınız.” şeklinde konuştu.

Mersin üzerinde oynanan oyunu ve kirli ittifakı bozacaklarını anlatan Kocamaz şunları kaydetti: "Bugün AKP, kolunda 700 bin TL’lik saati taşıyan zatı muhteremle sokak sokak geziyor, birileri ile görüşüyor ve ülkenin geleceğine dinamit koymaya çalışıyor. Öte tarafta Sezgin Tanrıkulu eski Diyarbakır Baro Başkanı. 10 gündür Mersin’de ittifaklar peşinde. Ben buradan her ikisine de uyarı yapıyorum. Mersin’e ihanet edemezsiniz. Biz hiç kimsenin köküne bakmıyoruz, biz hiç kimsenin doğdu yerle ilgilenmiyoruz. Ama doyduğu yerde her kesin bu kente sahip çıkma mecburiyeti vardır. Madem ki bu ülkede misakı milli sınırlarında bir ve beraber yaşıyorsak, bu ülkenin birliğinde yana, dirliğinde yana bütünlüğünden yana tavır koymak mecburiyetindeyiz."
CİHAN

Yorumlar