MHP bürosuna saldıran şüpheliler için yoğun güvenlik önlemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenyurt seçim irtibat bürosunun açılışı sırasında yaşanan saldırının şüphelileri Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
MHP bürosuna saldıran şüpheliler için yoğun güvenlik önlemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenyurt seçim irtibat bürosunun açılışı sırasında yaşanan saldırının şüphelileri Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Polis şüphelilerin getirileceği Büyükçekmece Adliyesi önünde yoğun güvenlik önlemi aldı.

MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna geçtiğimiz pazar günü açılış yapıldığı sırada saldırı yaşanmıştı. Bu saldırıda MHP basın danışmanı olan Cengiz Akyıldız, silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Polis şüphelilerin adliyeye getirilmesinden saatler önce bina çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Adliyeye çıkan ara sokaklar trafiğe kapatılırken TOMA araçları ve çevik kuvvet ekipleri adliye çevresine yerleştirildi. Adliye önünde de güvenlik çemberi oluşturan polis ekipleri adliyeye giriş ve çıkışları kontrolleri olarak sağlıyor.
CİHAN

Yorumlar