MHP başkan adayı Yiğit: Canikli artık gurbete çıkmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediyesi başkan adayı Atıf Yiğit, ilçede gençlerin iş bulmak için gurbete gittiklerini belirterek, “Bizim hayata geçireceğimiz projelerimizle Canikli artık kendi ilçesinde rahatça yaşayabilecek.

Google Haberlere Abone ol
MHP başkan adayı Yiğit: Canikli artık gurbete çıkmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediyesi başkan adayı Atıf Yiğit, ilçede gençlerin iş bulmak için gurbete gittiklerini belirterek, “Bizim hayata geçireceğimiz projelerimizle Canikli artık kendi ilçesinde rahatça yaşayabilecek.” dedi.

Canik Belediyesi başkan adayı Atıf Yiğit, Canikli gençlerle bir araya geldi. MHP Canik Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona Canikli gençler büyük ilgi gösterdi. Gençlerle tek tek tokalaşan Yiğit, sorunlarını dinleyerek projeleri hakkında bilgi verdi. Yiğit’e, MHP Canik İlçe Teşkilatı Başkanı Güner Akkurt ve yönetimi de eşlik etti.

Gençliğinin Canik’te geçtiğini dile getiren MHP Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, “Ben özellikle gençlerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. En büyük sorun ise işsizlik. Bizim de ilk çözüm bulacağımız konu bu olacak. Canik’te yabancı firmalara peşkeş çekilen yerlerde ne kadar Canikli gencin çalıştığı ortadadır. Biz bu düzene son vereceğiz.” diye konuştu.

"SADECE CANİK KAZANACAK"

Caniklinin gurbette çalıştığına dikkat çeken Yiğit, “Özellikle köylere çıktığımızda gençlerin çalışmak için gurbete çıktıklarını görüyoruz. Bizim Canik esnafıyla birlikte yapacağımız projeler kapsamında hem esnafımızın yüzü gülecek, hem de gençlerimiz buralarda iş bulma imkanına sahip olacak. Canikli artık kendi ilçesinde rahatça yaşayabilecek.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar