MHP Bandırma Kadın Kolları'ndan birlik ve beraberlik pikniği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma Kadın Kolları yönetim kurulu tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik pikniği Atatürk Parkı'nda yapıldı. Pikniğe; MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel ve...

Google Haberlere Abone ol
MHP Bandırma Kadın Kolları'ndan birlik ve beraberlik pikniği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma Kadın Kolları yönetim kurulu tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik pikniği Atatürk Parkı'nda yapıldı.

Pikniğe; MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel, “Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile Atatürk Parkı'nda düzenlediğimiz bir piknik organizasyonu ile buluşalım istedik ve ailelerimizin de katılımı ile bu organizasyonu gerçekleştirdik. Piknikte düzenlediğimiz birtakım sosyal aktivitelerle bir yılın yorgunluğunu atmaya çalıştık. Parti olarak yaptığımız bu organizasyonlar bizi birbirimize daha çok bağlayacağını düşünüyorum. Buraya gelen partimiz kadın kolları yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.

CİHAN

Yorumlar