MHP Bandırma İlçe Başkanı Erkul'dan bayrak indirme tepkisi

Diyarbakır’da Lice'deki olayların protesto edilmesi sırasında 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın içine giren yüzleri maskeli kişilerden birinin direkteki Türk bayrağını indirmesine MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul’dan tepki geldi.PKK’lı...

Google Haberlere Abone ol
MHP Bandırma İlçe Başkanı Erkul'dan bayrak indirme tepkisi

Diyarbakır’da Lice'deki olayların protesto edilmesi sırasında 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın içine giren yüzleri maskeli kişilerden birinin direkteki Türk bayrağını indirmesine MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul’dan tepki geldi.

PKK’lı teröristlerin Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki 2.Hava Kuvveti Komutanlığında asılı bulunan Türk bayrağını indirdiğine dikkati çeken Erkul, “Askeri bölgenin içine girip bayrağımızı indiren hainlere güvenlik güçlerimiz herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. Bayrak, bir milletin varlığının ve bağımsızlığının sembolü, tarihinin hatırasıdır. Bayrağın değeri, yapıldığı kumaşla değil, dalgalanması için ödenen bedelle ölçülür. Türk bayrağı dışında rengini, milletinin kanından almış başka bir bayrak yoktur.” dedi.

'Ataların bayrak yere düşmesinde' diye Çanakkale’de, Dumlupınar’da canlarını seve seve verdiklerine dikkat çeken Erkul devamında şunları söyledi: “Diyarbakır’da ise askeri gözetleme kulesi darmadağın edilmiştir. Teröristler askeri birliğimizden zafer işaretleri ile inlerine dönerken, milletimizin yüreğine kan damlamıştır. Rengini sayısız şehidimizin kanından alan, varlığımızın ve bağımsızlığımızın sembolü bayrağımıza yapılan bu saldırıyı lanetliyor, bu rezalete seyirci kalan tüm kişi, kurum ve kuruluşları kınıyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar