MHP Balıkesir İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı

MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, görevini Belediye eski Başkan Yardımcısı Argun Atıcı'ya devretti. Devir teslim töreninde konuşan Atıcı, herkese eşit mesafede olduklarını ve herkesi kucaklayacaklarını söyledi.İl binasında,...

Google Haberlere Abone ol
MHP Balıkesir İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı

MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, görevini Belediye eski Başkan Yardımcısı Argun Atıcı'ya devretti. Devir teslim töreninde konuşan Atıcı, herkese eşit mesafede olduklarını ve herkesi kucaklayacaklarını söyledi.

İl binasında, yeni yönetim kurulu üyeleri ve diğer partililerin katıldığı tören, Kur'ân okunmasıyla başladı. Ardından Türk bayrağına sarılı Kur'ân, yeni başkana teslim edildi. Törende konuşan eski Başkan Çılgın, 2009 yılında merkez ilçe başkanlığı ve 2013'ten itibaren il başkanlığı görevini şeref ve onurla taşıdığını belirterek, "Allah'ın izniyle bayrağımızı ve Kur'ânımız'ı kimseye kullandırtmadan, şerefimle ve onurumla teslim ediyorum. İnşallah daha yükseklere taşınacağına inanıyorum. Davamız için hayırlı ve uğurlu olsun." dedi. Bayram Çılgın Türk bayrağına sarılı Kur'ân'ı öperek İl Başkanı Atıcı'ya teslim etti. Üç kere öperek teslim alan Atıcı, bayrak ve Kur'ân'ın kutsal birer emanet olduğunu söyledi. Rahmet ve bereket ayı ramazanda Türk İslam dünyasının ateş altında can çekiştiğini, sıkıntıların çok büyük olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Atıcı, kendisine Müslüman diyenlerin, "Allahüekber" diyerek insanların kafasını kestiğine dikkat çekti. Bunların Müslümanlığından şüphe duyduğunu belirterek, "Ne idüğü belirsiz bu insanların olduğu şu rahmet ve bereket günlerinde, bu zalimlerin mutlaka bir gün cevaplarını alacağını düşünüyoruz. Türkmenlerimizi unutmuyoruz. Bu insanlarımız şu anda Kerkük'te ve Suriye'de maalesef ızdırap çekiyor. Bu insanları hatırlamamız gerekiyor. İnşallah başarıların üzerine yenilerini ekleriz." diye konuştu.

İl Başkanı Atıcı ve beraberindekiler, devir teslim töreninin ardından Balıkesir evliyalarından Hasan Baba ve Karesi Beyi türbelerini ziyaret etti. Ardından Atatürk anıtına çelenk koyan yeni yönetim, Başçeşme Mezarlığı'ndaki ülkücü şehit Kemal Ürer'in kabrini ve Asri Mezarlık'ta bulunan şehitliği ziyaret ederek dua etti.

Argun Atıcı başkanlığındaki 35 kişilik MHP Balıkesir İl Yönetimi şu isimlerden oluştu: İbrahim Savaş, Şükrü Şık, Faruk Demirarslan, Rıdvan Arslan, Yaşar Güren, Suat Par, Edip Ataç, Hamdi Sancaklı, Serdar Ocak, Göktuğ Şeremetli, Nevzat Özcan, Kemal Tetik, Mustafa Parlak, Ünal Biçer, Begüm Küçükoğlu, Murat Keloğlu, Mustafa Zeybek, Nursen Gencer, Gökhan Çakmak, Hüseyin Bali, Hakkı Günaydın, Sadettin Ercan, İsmail Özay, Abdülkadir Yiğit, Mustafa Akagündüz, Mustafa Bilsen, Şaban Hakan Karasuil, Şani Erdal, Halil Şen, İsmail Sönmez, Osman Korbay, Hakan Mesci, Sedat Beyhan, Haktan Elaldı, Ali İnlek. CİHAN

Yorumlar