MHP Bafra'da iddialı

MHP Bafra İlçe Başkanlığı, yerel seçimler öncesi parti teşkilatını bir araya getirdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Bafra'da iddialı

MHP Bafra İlçe Başkanlığı, yerel seçimler öncesi parti teşkilatını bir araya getirdi. Serenat Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya geniş bir katılım oldu.

Toplantıda konuşan MHP Bafra Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde hep birlikte el ele vererek, Allah’ın izni ve Bafra halkının desteğiyle Bafra Belediyesi'nin MHP’li olacağını söyledi. Topkaya, "Başkanlığımız döneminde, hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Modern bir Bafra’yı hep birlikte kuracağız. 21 mahallemizde, 115 köyümüzde, 4 beldemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza şu sözü veriyorum; Bafra Belediyesi'nde dürüstlüğü ve adaleti sağlayacağız. Her şey şeffaf olacak. Her kuruşun hesabı yapılacak ve her kuruşunda hesabını vereceğiz.’’ dedi.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise mahalli idare seçiminin, 11 yıldır ülkeyi idare eden AKP’ye bir ihtar verme seçimi olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Şaban Kılıç'da, Samsun'un birinci sorununun göç, işsizlik ve sefalet olduğuna dikkati çekerek, "Eğitim düşüklüğü, sanayinin artmaması, esnafın içerisinde bulunduğu borç batağının artması, tarıma dayalı üretimin her geçen gün azalması, kentte yaşanan ve çözülmeyi bekleyen sorunlardır." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar