MHP Bafra Belediye başkan adayı Topkaya,Yeşilyazı köyünü ziyaret etti

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, Yeşilyazı köyünü ziyaret etti. Birlik beraberlik mesajlarının paylaşıldığı toplantıda Topkaya,Büyükşehir Yasası hakkında köylüleri bilgilendirdi .

Google Haberlere Abone ol
MHP Bafra Belediye başkan adayı Topkaya,Yeşilyazı köyünü ziyaret etti

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, Yeşilyazı köyünü ziyaret etti.

Birlik beraberlik mesajlarının paylaşıldığı toplantıda Topkaya,Büyükşehir Yasası hakkında köylüleri bilgilendirdi .Yasanın olumsuz yanlarını köylüye yansıtmayacağını ve olumlu yanlarının en iyi şekilde projelerle kullanacağını. belirtti.

Gencinden yaşlısına tüm köy halkının katıldığı toplantıda konuşan Topkaya ,"Yeni Büyükşehir Yasası ile artık köy ve belde diye bir şey kalmıyor. Bütün köylerin köy statüsü, beldelerin belde statüsü sonlandırılıyor. Beldeler ve Köyler bağlı olduğu ilçenin mahallesi oluyor. Artık hizmeti Belediye verecek. Köylerimiz asla mahrumiyet yaşamayacak. Köylerimizin ortak sorununu biz çok iyi biliyoruz. su, yol, tarım, altyapı, eksikliği var. Ben Kendim İnşaat mühendisiyim sizlerle beraber köyümüzü kuracağız.
Bafra artık, köyünden, kasabasından, beldesinden, şehir merkezine kadar değişime, gelişime uğrayacak. Ben değil biz yapacağız. Ben sizin içinizden gelen bir kardeşiniz, bir evladınızım. Buraya sizlerden oy istemeye değil, sizlerin sıkıntılarınızı paylaşmaya ve bu sorunları el ele verip aşmaya geldim. Son Sözü siz söyleyeceksiniz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar