MHP Bafra Belediye başkan adayı esnafı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, eski sanayi sitesi esnafına ziyarette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP Bafra Belediye başkan adayı esnafı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, eski sanayi sitesi esnafına ziyarette bulundu. Tüm esnafı gezerek tokalaşan ve sohbet eden Topkaya, dertlerini ve sorunlarını dinledi.

Sanayi sitesindeki esnafların kendisine gösterdiğini yakın ilgi ve teveccüh karşısında, sorumluluklarının daha fazla arttığını söyleyen Özgür Topkaya, "Bu seçim ziyareti değil, ben sizi her zaman ziyarete geleceğim. Sanayi esnafının sorunlarını yakından takip ediyorum ve biliyorum. Bunları sizlerle beraber el ele vererek çözeceğiz. Sanayi esnafının şehir ekonomisine çok büyük katkıları var. Allah kısmet eder de Bafra Belediye Başkanı olursam Bafra ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak projelere imza atacağız.’’ dedi.

Başkan Topkaya konuşmalarını şöyle sürdürdü, “Bu köhne düzeni değiştirme adına sizlere söz veriyorum. Biz bir hırs ile yola çıkmadık. Çağdaş şehirciliği uygulayan, esnafı koruyan onlara fırsatlar sunan bir anlayış içerisindeyiz. Kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin, bir bütün olduğu yerde göreve talibiz. Bafra kendi değerini üretiyor. Bafra bunları elinde tutarsa çözüm kendiliğinden gelir. Üreten hemşehrini seveceksin. Kendi değerlerine sahip çıkacaksın ki esnafın da sana sahip çıksın. Bizler sizleri bugün değil, her zaman kazanmak için varız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Bizim herkese gönül kapılarımız sonuna kadar açık.’’ diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN

Yorumlar