MHP Antalya adayı Çelik: Anketler tüm ilçelerde MHP diyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik Alanya ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP Antalya adayı Çelik: Anketler tüm ilçelerde MHP diyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik Alanya ilçesinde esnafı ziyaret etti. Alanya’nın sorunlarını bildiklerini ve çözümü için hazır olduklarını belirten Çelik Alanya’nın turizm, tarım ve ticari hayatın gelişimi için projelerinin hazır olduğunu kaydetti.

Alanya ilçesinde esnafı ziyaret eden MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Çelik, MHP Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uysal, MHP Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnafla istişarede bulundu. Anketlerin tüm ilçelerde MHP’yi gösterdiğini belirten Çelik, “Yapılan anketler ve halkımızın gösterdiği ilgiye baktığımızda Alanya Belediye Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel kazanmıştır. Bundan sonraki günlerde ise bu farkın daha da artmasını bekliyoruz. Antalya merkezde de yapılan anketler sonucunda halkımız Milliyetçi Hareket Partisini tercih etmiştir. 30 Mart’tan sonra Antalya ve Alanya’yı bir bütün olarak birlikte yöneteceğiz.” dedi.

'ALANYA’YA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURACAĞIZ'

Organize sanayi bölgesi kurarak ticaretinde gelişimini sağlayacaklarını kaydeden Çelik, Alanya’ya büyük yatırımlar yapılması gerektiğini söyledi. Organize sanayi bölgesinin kurulması gerektiğini dile getiren Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Alanya adayı Adem Murat Yücel ile birlikte Güzelbağ’da bir organize sanayi bölgesi kurarak Alanya’ya kazandırmak istediklerini kaydetti. Çelik, “Alanya’nın turizm de hak ettiği yeri layıkıyla alamıyor. Bu kapsamda 4 Mevsim Turizm 4-4’lük Alanya projemizde kayak merkezini hizmete sunmak istiyoruz. Burada kış sporlarının bölge turizminin gelişimi için katkıda bulunmasını sağlayacağız. Ayrıca Kongre turizmini de faaliyete geçirmek için 8 bin kişilik kongre merkezi yapmayı planlıyoruz. Kış boyu devam edecek kongre turizmiyle bölgenin turizmden daha fazla yararlanmasını sağlayacağız. Spor turizmini geliştirerek kamp alanları oluşturup golf turizmi içinde iş adamlarımızla birlikte tesislerin kurulması için gerekli yatırımların yapılmasını sağlayacağız.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar