MHP adayları, TTSO'yu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Örs ve Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz, Meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayları, TTSO'yu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Örs ve Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz, Meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz, meclis üye adaylarını meslekleri, eğitimleri, tecrübe ve hangi ilçe ve mahalleyi temsil ettiklerini açıkladıktan sonra kitapçık halinde getirdiği Ortahisar için ‘Vizyon’ projelerini başlıklar halinde tanıttı. Meclis üyesi adaylarıyla bir takım olarak hizmete hazır olduklarını ifade eden Abanoz, “Ticaret ve Sanayi Odasını çok önemsediğimiz için ikinci kez ziyaret ediyoruz. Ortahisar’ın sorunlarını çözebilmek için birlik beraberliğe ihtiyaç vardır. Ortahisar ilçemiz için hazırladığımız, insan odaklı projelerin hayata geçirilmesi ve daha yaşanabilir bir Ortahisar ‘ın oluşturulabilmesi için başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarına çok büyük görevler düşüyor. Bu nedenle de sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz.” dedi.

Seçildikleri taktirde gece gündüz demeden halkın hizmetinde olacaklarını söyleyen Abanoz, “Seçim çalışmalarında Ortahisar halkının bana ve yaptığımız meclis üyesi adaylarımıza büyük güven duyduğunu gördük. Bu kadro ile birlikte Ortahisar’ı hak ettiği yere sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte marka şehir haline getireceğiz.” ifadelerini kullandı.


CİHAN

Yorumlar