MHP adayları Karaisalı'da muhtarlarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayları Karaisalı'da muhtarlarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Yemeğe katılan ANAP döneminin Devlet Bakanları’ndan Ersin Koçak da ‘son kale’ dediği MHP’ye destek verdi.

Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada, Kırkpınar’dan sonra karakucak güreşlerini en eski gelenek olarak yaşatan yerin Karaisalı olduğunu ifade etti. 2013 yılında Kızıldağ’da gerçekleştirilen karakucak güreşlerinde güreş ağası seçildiğini, bir gün önce yapılan şenlikte de çok büyük kalabalığın kendilerine destek olduğunu hatırlatan Sözlü, “Karaisalılıların bu desteği ile aldık başımızı yürüdük.” dedi. Sözlü, daha sonra 30 Mart’ta belediye başkanı seçildikten sonra Adana’yı nasıl yöneteceklerini anlattı. Sözlü, “Çukurova’dan Ali Uğur Akbaş, Seyhan’dan Abdullah Çalışkan ve ben de Büyükşehir Belediyesi’nden Karaisalı’da Saadettin Aslan, arkasında olacağız. Orta vadede Karaisalı’nın nüfusunu 50 bine yükselteceğiz.” diye konuştu.

ESKİ BAKAN ERSİN KOÇAK: MHP GERÇEKTEN SON KALE

Anavatan Partisi’nin iktidarında Devlet Bakanlığı yapan Adana siyasetinin önemli simalarından Ersin Koçak da MHP adaylarına neden destek verdiğini şöyle anlattı: “Türkiye çok zor ve sıkıntılı bir dönemde. İçeriden ve dışarıdan bölmek için, parçalamak için yoğun çalışmalar var. ABD’nin, halkı Müslüman olan 22 ülkenin sınırlarının değiştirileceği Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı Tayyip Erdoğan olması her şeyi ortaya koyuyor. Gelinen noktada Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bölücü heves ve planları durduracak yegane güç olarak MHP gerçekten son kaledir. O yüzden buradayım.” CİHAN

Yorumlar