MHP adayının yolsuzluk imalı pankartları parçalandı

İzmir’de MHP’nin Buca İlçe Belediye başkan adayı Levent Çizmeli’ye ait, ‘Yolsuzluğa rüşvete dur de! Artık yeter.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayının yolsuzluk imalı pankartları parçalandı

İzmir’de MHP’nin Buca İlçe Belediye başkan adayı Levent Çizmeli’ye ait, ‘Yolsuzluğa rüşvete dur de! Artık yeter. Şimdi MHP Zamanı’ yazan 200’e yakın seçim pankartı parçalandı. Pankartta adayın fotoğrafının bulunduğu bölüme dokunulmazken, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasına gönderme yapan dolar dolu ayakkabı kutusu ve saat resmi bulunan bölüme zarar verilmesi dikkat çekti.

MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, pankartları parçalayan kişilerin AK Parti Buca İlçe Teşkilatı mensupları olduğunu, iktidar partisinin ilçe başkanının aracının da bu kişilerce kullanıldığını iddia etti. MHP olarak kimsenin pankartına karışmadıklarını, aynı şeyi diğer partilerden de istediklerini ifade eden Karakuş, “Dün gece bir arkadaşımızın üzerine araba sürdüler. Plakayı emniyete verip şikayetçi de olduk. Bu işi yapanların AK Partililer olduğundan eminiz. AK Parti’nin Buca Belediye başkan adayı Cemil Şeboy’un yeğeni bizzat gelip benden özür diledi.” diye konuştu.

Yaklaşık 200 pankarta zarar verildiğini, aynılarından 200 tane daha sipariş ettiğini belirten Karakuş, “Tekrar koyacağız. Sizi niye bizim pankartlarımız rahatsız ediyor? Yolsuzluğa, rüşvete dur diyelim çağrısı yaptık, üzerlerine alındılar.” iddiasında bulundu.
CİHAN

Yorumlar