MHP adayı Yiğit'ten hurdacı esnafına söz

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Hurdacılar Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Yiğit'ten hurdacı esnafına söz

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Hurdacılar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Yiğit, “Biz esnafımıza engel olmak için değil, ayakta tutmak için varız.” dedi

Hurdacı esnafı sorunlarını Başkan Yiğit’e aktararak kendisinden destek istediler. Yiğit ise her zaman esnafın yanında olacaklarını ifade etti.

"SADECE EKMEĞİMİZİ KAZANIYORUZ"
Canik ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında gerçekleştirilen imar uygulamaları nedeniyle kendilerinin mağdur edildiğini dile getiren hurdacılar esnafı arsalarının haraç mezat ellerinden alınmak istenildiğini belirterek, “Mevcut belediyeyi yönetenler bizlerin yaşamasını değil ölmemizi istiyorlar. Bizler hem evimize hem de ilçemize faydalı olmak için ekmeğimizi kazanmak isterken belediye bize ölün dercesine üstümüze geliyor.” şeklinde konuştu.

"ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK"
Canik’te esnafın artık mağdur olmayacağını dile getiren Canik adayı Atıf Yiğit, “Biz her zaman esnafımızın yanında olacağız. Canik’te hayata geçireceğimiz tüm projelerimizle her zaman esnafımızı ön planda tutacağız. Esnafımızın güçlü olması ilçemizin daha da iyi kalkınması anlamına gelir. Biz kimsenin hakkını kimseye yedirtmeyiz. Bizde Allah korkusu var. Esnafımızla halkımızla tek yürek olup birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar