MHP adayı Yalçın: Muhalefet partilerindeki belediyeler kadar hizmet alamadık

MHP Çankırı Belediye başkan adayı Hakkı Yalçın, siyaset yapmaya değil hizmet yapmaya talip olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Yalçın: Muhalefet partilerindeki belediyeler kadar hizmet alamadık

MHP Çankırı Belediye başkan adayı Hakkı Yalçın, siyaset yapmaya değil hizmet yapmaya talip olduklarını söyledi. Yalçın, "Halkın içinden bir insanım. Allah izin verirse, şu veya bu ayrımı yapmadan omuz omuza tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Kadın ve gençlik merkezlerimizi daha donanımlı hale getirecek ve o mekânları siyasi bir amaç için kullanmayacağız.” dedi.

10 yıllık belediye başkanlığı görevinin mevcut başkan İrfan Dinç’i yorduğunu iddia eden MHP adayı Hakkı Yalçın, “Başkanımız 10 yıl Çankırı’ya hizmet etti. Yaptığı doğru, dürüst ve menfaat barındırmayan hizmetler için kendisine teşekkür ediyoruz. Bu 10 yıl İrfan Dinç’i çok yordu. Şimdi popülist yaklaşımlarla seçim kazanmak istiyor. Dağıtılan kömürler, hediye çekleri ve çeşitli yardımlar tamamen AKP’nin seçim kaybetme korkusudur.
Muhalefet belediyelerinin ödenek bulamadığına dair iddialar asılsızdır. Çevremizdeki Kastamonu ve Karabük belediyeleri, muhalefet partili olmasına rağmen belediyecilikte tarih yazıyorlar. Biz projelerimizi hazırlarken, ödenek konusuna da ayrıca özen gösterdik. Çankırı Belediyesi 10 yıldır iktidar desteğini de arkasına almasına rağmen, çevre illerde yapılan hizmetleri halkımıza sunamadı. Bizim niyetimiz halis olunca akıbet elbette ki hayır olacaktır.” diye konuştu.


CİHAN

Yorumlar