MHP adayı Sözlü, Volkan Konak konseri öncesi projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halka açık proje tanıtım toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Sözlü, Volkan Konak konseri öncesi projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halka açık proje tanıtım toplantısı düzenledi. Programda ünlü sanatçı Volkan Konak da sahne aldı.

Uğur Mumcu meydanında yaklaşık onbinlerce kişinin katıldığı ve Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Sahneye eşi Zeynep Sözlü ile gelerek alanı dolduran vatandaşları selamlayan Sözlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’a, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a, adaylıktan çekilerek kedisine destek veren BBP adayı Mustafa Şahin ve bağımsız aday Yasin Türkoğlu’na teşekkür etti.

Geçen haftalarda üst üste çok acı olaylar yaşadıklarını ifade eden Sözlü: “Bakkaldan aldığı ekmeği ucundan ısıramadan hayatını kaybeden ve 15 yaşında terörist ilan edilen Berkin Elvan’la başladı acılar. Burak Karamanoğlu ve yine polis memuru şehidimiz Ahmet Küçüktar’la ile acılarımız devam etti. Mersin’de tren kazasında 10 vatandaşımızı kaybettik. Son olarak da burnumuzun dibinde Pozantı-Ulukışla sınırında kıymetli hemşerimiz polis memuru Adem Çoban ve astsubay üstçavuş Adil Kozanoğlu’nun şahadetine şahitlik ettik. Cuma günü yapmayı düşündüğümüz toplantımız ve akabinde Volkan Konak konserini şehitlerimizden ve acı kayıplarımızdan dolayı ertelemek zorunda kaldık. Bizlere yardımcı olan Türk müziğinin değerli üstadı, değerli sanatçımız Volkan Konak beye de anlayışından dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

VOLKAN KONAK: SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR
Daha sonra Kuzeyin Oğlu olarak bilinen Volkan Konak sahne aldı. Sol düşünceye mensup olarak bilinen Volkan Konak çıktığı sahnede, “Ben buraya bilerek ve isteyerek geldim. Çünkü söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.” diyerek önemli mesaj verdi. Türküleri ve şiirleri ile kendisini izlemeye gelenlere coşkulu dakikalar yaşatan Volkan Konak, Adanalıların bütün şarkılarında kendisine eşlik etmesine ise hayran kaldı. Konak, “Ben Kuzeyin oğlu isem siz de Güneyin oğlusunuz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar