MHP adayı Pehlivan: Önce Ardahan diyelim

30 Mart 2014 mahalli idareler seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Levent Pehlivan, Ardahan’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Pehlivan: Önce Ardahan diyelim

30 Mart 2014 mahalli idareler seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Levent Pehlivan, Ardahan’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ardahan’da ki sorunlarının çözümü için bu göreve talip olduklarını söyleyen Pehlivan, diğer adaylara çağrıda bulundu. Sorunların tespit edilmeden vaatlerde bulunan adayların inandırıcı olmadığının altını çizen Levent Pehlivan, “Ardahan Belediyesine talip olanlar, ortak paydamız olan ilin sorunlarını tespit etmekten geçmektedir. Buradan tüm aday arkadaşlarımıza bir çağrıda bulunuyorum. Gelin hep birlikte konuşalım, partilerimizi bir tarafa bırakıp önce Ardahan diyelim. Her aday göreve geldiğinde neler yapacağını anlatsın, tespit ettiği sorunların çözüm yollarını bizimle paylaşsın, tartışıp konuşalım ve ortak bir metin altında hepimiz hem fikir olarak noter huzurunda bu metni göreve geldiğimizde hayata geçireceğimizi taahhüt edelim.” dedi.

Göreve geldiklerinde yapacakları ilk icraatın belediyenin asli sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmek olacağını belirten Levent Pehlivan, içler acısı bir durumda olan gençlerin işsizlik sorunlarını çözeceklerini söyledi. Ardahan Belediyesinin alım ve satımlarında belediye menfaatlerini gözeteceklerini, gençlerin kahvehane köşelerinde zaman tüketmemesi için ise belediye tarafından bu gençlere iş verileceğini, omuzlarına sorumluluk yükletilen bu gençlerin başarılı olacaklarına inandığını ve yol kaldırım işlerini bu gençlere vereceğini söyledi.

Belediyenin ihalelerini Ardahanlılar dışında başka müteahhitlere vermeyeceğini de söyleyen Pehlivan, bu sayede paranın da Ardahan’da kalacağını sözlerine ekledi. Belediyenin hizmet odaklı bir kurum olduğunun altını çizen MHP adayı Levent Pehlivan, “Göreve geldiğimizde tüm mahallelerimize eşit davranıp, mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Özellikle Halilefendi ve Yenimahallenin sorunlarını yakinen bilen biri olarak alt yapı sorunlarını hat safhadadır. Halilefendi mahallesinde bulunan tarihi Ardahan köprüsü görünümü içler acısıdır. Bu bir ayıptır. Yine Halilefendi mahallesinde bulunan şehitlik ve mezarlık yolunda hayvan ahırı geçmekte bu sorunu çözmek boynumuzun borcudur. Belediye geliri olarak toplanan su parasını da halkımızdan almayacağız.” dedi.

MHP Ardahan Belediye başkan adayı Levent Pehlivan’ın basına verdiği kahvaltıya İl Başkanı Kenan Ermut, İl Genel Meclis Adayı Aşkın Kaya, İl Genel Meclis üyesi ikinci sıra adayı Vedat Yılmaz, Merkez ilçe başkanı Hülya Davutoğlu, Belediye Meclis Üyesi Engin Topçu katıldı. CİHAN

Yorumlar