MHP adayı Özsoy: Kayseri'nin kaderi 30 Mart'ta değişecek

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Türkiye’nin ve Kayseri’nin kaderinin 30 Mart’ta değişeceğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Özsoy: Kayseri'nin kaderi 30 Mart'ta değişecek

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Türkiye’nin ve Kayseri’nin kaderinin 30 Mart’ta değişeceğini ifade etti.

Tuana Restaurant’ta MHP İl Başkanı Mete Eke ve MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun katılımıyla projelerini açıklayan Özsoy, Kayseri için 500 proje hazırladıklarını, Kayseri’nin bütün sorunlarını masaya yatırdıklarını, seçimi kazanmaları halinde Kayseri’yi 8 stratejik konum üzerinden yöneteceklerini söyledi. Proje toplantısı çok kalabalık bir ortamda yapabileceklerini ancak, AKP’nin seçim sürecindeki verdiği zararı protesto etmek için basın mensuplarına yönelik bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden Özsoy, “Sayın mevcut başkan Özhaseki’nin ve AKP’nin seçim sürecinde devlet malına verdiği zararın ve talanı protesto etmek için kendi arkadaşlarımıza ve basın mensuplarını verdik.” diye konuştu.

Toplantıya katılan MHP İl Başkanı Mete Eke ise 20 yıldır devam eden zihniyetinin sonunun geldiğini belirterek, “Siyasetin ve siyasetçinin yozlaştığı ve adeta kirlendiği bir dönemden geçiyoruz. Buna bir dur deme zamanı geldiği kantindeyiz. Onunda 30 Mart seçimleri olduğuna inanıyoruz. 45 yıllık mazisiyle ve var olma sebebi ülkenin bölünmez bütünlüğü olan MHP, yerelde ve genelde hizmet etmeye hazırdır. Kayseri’de 20 yıldır devam eden zihniyetin sonunun geldiği kanaatindeyiz” dedi.

MHP Grup Başkan Vekili Yusuf Halaçoğlu da, siyasette seviyenin ayaklar altına düştüğünü söyledi. Halaçoğlu, “Bir ülkenin doğru yönetilebilmesi için seviyeli siyasetçilere ihtiyaç vardır. Seviyeli siyasetçinin en önemli özelliği milli, kültür ahlaki değerlere sahip çıkan, karşısındaki insanı bel altında vurmayan, siyasetin onuruyla siyaset yapmaya çalışan anlayış anlamındadır. Televizyonlar ve meydanlarda gördüğünüz gibi demokrasinin en temel unsuru olan sandığın sokaklar yerine sandıkta siyasi partilerin devleti yönetmeye aday olmasının veya devletin yönetenlerin sandıkta görevden çekilmesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Bu ülkeyi yönetirken, şehirleri, ilçeleri ve beldeleri yönetirken hukuk çerçevesinde, teamül dediğimiz siyasi geleneklerine bağlı tavırlar sergilenmelidir. Basının, haberleşmenin, iletişimin yasaklandığı ve söz hakkının ortadan kaldırıldığı kimseye zarar vermeden yürütülen protestoların engellenmeye çalışıldığı siyasi ortam bulunduğunuz şehre bir fayda getirmez. MHP iktidarı sokakta değil, sandıkta iktidarı değiştirmek isteyen, insan haklarına inanan, milliyetçiliği herkesi kucaklayan bir anlayış gibi gören, etnik milliyetçiliğe karşı olan tavır içindedir” şeklinde konuştu.

ÖZSOY’UN PROJELERİNDEN BAZILARI

MHP Büyükşehir adayı Mustafa Özsoy’un hayata geçirmeyi planladığı projelerden biri Sivas Caddesi trafiğinin yeraltına alınması ve raylı sistemin metro ile değiştirilmesi. Anadolu Türk Anıtı Projesi, Alper Tunga Havaalanı, Uluslar arası Kayseri Ticaret Fuarı. Bado Park Projesi, Saltanat-ı Kayseri, Hedef 38 projesi, Alparslan Türkeş Üniversitesi, Öğrenci Dostu Şehir Projesi, Hilal Kart Projesi, Arkeoloji müzesi Hayvan Sağlığı projesi, Kentsel Dönüşüm projesi.
CİHAN

Yorumlar