MHP adayı Koçdemir: Yeni medeniyet hamlesini Bursa'dan başlatacağız

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, Bursa'nın can damarını oluşturan en önemli hemşehri derneklerinden Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Koçdemir: Yeni medeniyet hamlesini Bursa'dan başlatacağız

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, Bursa'nın can damarını oluşturan en önemli hemşehri derneklerinden Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Temel sloganı “Ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan” söylemiyle söze başlayan Kadir Koçdemir, soydaşlara bu şiarla hizmet etmek istediklerini belirtti.

Türkiye'de yaşanan sosyal olaylardan yola çıkarak durumun giderek daha endişe verici hale geldiğini belirten Koçdemir, durumun yurtdışında ki Türkleri de tedirgin ettiğini dile getirdi. Koçdemir, "Bu anlamda Bursa birlikte yaşamanın, Türk dünyası olmanın en iyi örneği durumunda. Kendimize özgüven ile yeni bir medeniyet oluşturma hamlesini Bursa'da başlatacağız. Süreci ne kadar iyi yönetirsek o kadar iyi sonuç alırız. İçinde bulunduğumuz dönem oldukça hassas. Ve 30 Mart oldukça iyi bir fırsat. Milletimiz bu derdi çözmek için belki sokaklara çıkmayacak ama belirli şeyleri gayet iyi anlıyor ve de okuyor. Birbirimizi anlayarak önce Bursa sonra da yeni bir dünya oluşturabiliriz." diye konuştu.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir'i ağırlayan Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ise Bursa'nın milli birlik ve beraberliğe en iyi örnek olacak il olduğunu söyledi. CİHAN

Yorumlar