MHP adayı Koçdemir: Hakkımda bir kez dava açıldı o da doğa için

Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, meslek hayatıyla ilgili çok ilginç ve önemli bir detayı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Koçdemir: Hakkımda bir kez dava açıldı o da doğa için

Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, meslek hayatıyla ilgili çok ilginç ve önemli bir detayı paylaştı. Kadir Koçdemir, Elazığ Valisi iken Hazar Gölü’nün doğasında büyük tahribat yapan özel elektrik şirketinin faaliyetlerini durdurduğu için kendisine gözdağı verilmek için 1.5 milyon liralık tazminat davası açıldığını söyledi. Buna rağmen geri adım atmadığına dikkat çeken Koçdemir, “Halkın hakları ve doğanın talan edilmesine göz yummadığım için büyük bir baskı eşliğinde tazminat davası açtılar. Maaşımdan başka gelirim ve mal varlığım olmamasına rağmen geri adım atmadım” dedi.

Türkiye'de çevre ve doğa konusunda verdiği kötü sınavı ile öne çıkan Bursa için büyük anlam ifade eden akademik odaların karşısına temiz bir sicille çıkan Kadir Koçdemir, bunun haklı gururunu yaşadı. Koçdemir, şehir yönetimine aynı pencereden baktığı işin uzmanları ile Bursa'yı ve Bursa'nın geleceğini konuştu.

Belediyeciliğin önce insan eğitmekten geçtiğini anlatan Koçdemir, "Toplumda başta ekonomi olmak üzere her şeyi kontrol etme arzusu var. Eğitimdeki sosyalleşmeden tutun da kendi öz sorumluluğunu yüklenme, bireyin bunu kendince benimseme konusunda bir eksiklik söz konusu.” şeklinde konuştu.

GELİN 5T’Yİ YOK EDELİM

Kadir Koçdemir, akademik odaları üyelerini kent için birlikte hareket etmeye çağırarak, "Gelin 5 T’yi yok edelim. Tahripsiz, tehditsiz, tahditsiz, tarifsiz ve Tayyip'siz!” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar