MHP adayı Koçdemir: Bursa gerçek bir üniversite ve öğrenci kenti olmalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Koçdemir: Bursa gerçek bir üniversite ve öğrenci kenti olmalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette MHP başkan adayı Koçdemir, fikir ve proje üreten üniversite ve öğrencilerin Bursa’nın geleceği için önemli bir kaynak olduğunu söyledi. Kadir Koçdemir, yıllardır tartışılan üniversite-kent bütünleşmesi için özellikle Büyükşehir Belediyesi’ne önemli görevlerin düştüğünü söyledi. Koçdemir, seçilmeleri halinde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Uludağ Üniversitesi ve öğrencilerinin kenti ve gençleri ilgilendiren konularda katılımcı ve söz sahibi olacaklarını da ifade etti.

Başta valilik olmak üzere görev yaptığı şehirlerde üniversite ve öğrencilerin en önemli paydaşı olduğunu hatırlatan Koçdemir, Bursa’nın gerçek bir üniversite ve öğrenci kenti olması gerektiğini söyledi. Yıllardır lafta kalan söylemlerin ötesine geçilmesi gerektiğini belirten Koçdemir, seçilmeleri halinde üniversite ve öğrencilere büyük önem vereceklerini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar