MHP adayı Kazanç: Başkanlık konutu bilgi evi olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Palandöken Belediye başkan adayı Ahmet Kazanç, 31 Mart sabahı göreve seçilmesi halinde başkanlık konutunda oturmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Kazanç: Başkanlık konutu bilgi evi olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Palandöken Belediye başkan adayı Ahmet Kazanç, 31 Mart sabahı göreve seçilmesi halinde başkanlık konutunda oturmayacağını söyledi. Kazanç, başkanlık konutunu halka açık bilgi evi haline getireceğini açıkladı.

Mahalli seçimler için geri sayım başladı. Palandöken Belediye başkan adayı Kazanç, halkın içinde, halkla beraber, şeffaf yönetim sergileyeceğini ifade etti. Kazanç, Palandöken'in problemlerini bildiklerini ve çözümlerini de alanında uzman mühendislerden oluşan ekip tarafından da hazır olduğunu kaydetti. Palandöken'de halkın büyük teveccühüne sahip olduklarının altını çizen Ahmet Kazanç, "Vatandaşlarımızın MHP'ye büyük teveccühü var. Halk artık MHP'li bir belediye başkanı görmek istiyor. Biz uzman ekibimizle yönetime hazırız. 31 Mart sabahı mazbatımızı alıp halkımızın hizmetinde çalışacağız." dedi.

BAŞKANLIK KONUTU BİLGİ EVİ OLACAK

Halkın içinde, adil, şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceklerine dikkat çeken Palandöken Belediye başkan adayı Ahmet Kazanç, "Makamla resmi konut arasında kendimizi esir etmeyeceğiz. Halkın içinde olacağız. Başkanlık konutunun aylık 9 bin TL gideri var. Kendi evimde oturacağım. Başkanlık resmi konutunu ise halka, halkın çocuklarına bilgi evi olarak açacağım. Çocuklarımız bu bilgi evinde internete girecek, oluşturulacak kütüphanede dersini çalışıp, Türk İslam ve dünya klasiklerini okuyabilecek. Ayrıca başkanlık resmi konutuyla aynı projede bütün mahallelerde bilgi ve kültür evleri açarak buraları cazip hale getireceğiz. Başkanlık konutu saltanat konutu olmayacak." diye konuştu.

Kazanç, modern ve çağdaş bir Palandöken oluşturmak için hazırladıkları diğer projeleri de teker teker seçim gününe kadar açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

YAVUZ'LA YUNUS BULUŞTU

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Ahmet Kazanç, Hizmet Camiasına ve muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye yönelik çirkin iddiaları sahiplerine iade ettiklerine işaret ederek, "Muhterem Hocamız ve Hizmet Camiası bizim göz bebeğimizdir, onurumuzdur. Hocamıza ve camiaya yönelik çirkin ve yakışıksız sözleri sahiplerine iade ediyoruz. Bu süreçte Yavuz'la Yunus buluşmuştur." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar