MHP adayı Kaygı: İktidar milletvekilleri verdikleri sözü tutmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İkizce Belediye başkan adayı Birol Kaygı, iktidar partisi milletvekillerinin verdikleri sözü tutmadığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Kaygı: İktidar milletvekilleri verdikleri sözü tutmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İkizce Belediye başkan adayı Birol Kaygı, iktidar partisi milletvekillerinin verdikleri sözü tutmadığını iddia etti.

İkizce Meydanı'nda konuşan Kaygı konuşmasında şunları söyledi: "Mustafa Hamarat’ı Devecik’e niye getirmediniz? Eski vekil Ayhan Yılmaz’ı getiriyorsunuz? Niye gelmedi? 10 yıldır Devecik’e geliyor, her yıl oyları bize verin, seneye asfalt yapmadan gelmeyeceğiz, diyor. Nerede arkadaşım bu iktidar partisinin milletvekili. Mustafa Hamarat’a bakıyorsunuz. Nereli? Yenikentli. Hiç giden oldu mu arkadaşlar Yenikent’e. Çamurdan, sudan geçilmiyor. Önce kendilerine baksınlar. Korganlı olan İhsan Şener’i getiriyorlar buraya. Niye? Geçmişte hiç gelmedi, konuşmadı, yutarlar diye. İhsan Şener’in memleketi belki de en geri kalmış bir beldesidir."

7 KİLOMETRE ASFALT YAPAMAYACAK KADAR ACİZSİNİZ

Kaygı, eleştirilerine şöyle devam etti: "Geçtiğimiz genel seçimlerde, mevcut iktidar partisi milletvekilleri Yoğunoluk’ta bir toplantı yapıyorlar. Yoğunoluk’a akil insanlarla bir toplantı yapıyorlar. Diyorlar ki; biz iktidar partisiyiz. Oyları bize verin, bizi seçin milletvekili olarak bizi Ankara’ya gönderin, Yoğunoluk-Enağızlı arasındaki 7 kilometrelik yolu yapacağız, diyorlar. Yoğunoluk halkı da sağduyulu. Diyorlar ki tamamdır, iktidar partisidir deneyelim, oyumuzu verelim diyorlar. Yoğunoluk’ta 2300 oyun 1700’ü AKP’ye veriliyor. Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum. Bu sene o kadar yoğunduk ki. Tatil köyleri, kız öğrenci yurdu, kanalizasyonu, altyapı falan derken bile, bu arada bile biz belediyeden bir kuruş para harcamadan, Devecik yoluna 1,5 kilometre, Düzpelit yoluna 2 kilometre, Yunuskırığı yoluna 2 kilometre, Kurtköy, Kurtluca Köyleri yollarına 1 ve 1,5 kilometre olmak üzere, toplamda 12 kilometre asfalt yaptık. Bu asfaltı para ile yapmak isteseniz 1 kilometre asfalt 100 milyar. 12 kilometre asfalt 1 trilyon 200 milyardır. Yani biz işlerin yoğunluğundayken, belediyeden bir kuruş para harcamadan, silindirciye, mazotçuya, greyderciye sadece 10 milyar harçlık verdik. Hiç kafamızda yokken biz bunu yapıyoruz. Sen iktidar partisisin. Geliyorsun Yoğunoluk’tan 1700 oy alıyorsun, 7 kilometre asfalt yapamıyorsun. Neyin hesabını yapıyorsunuz. Bu sözü veren arkadaşlar çıkıyor, Yoğunoluk mitinginde konuşuyor. Diyor ki Bahri Hoca; bu ne biçim yol, Enağızlı’ya giderken arabanın egzozu yere değdi diyor. Lan sen söz verin ya, senin milletvekilin söz verdi ya bu millete."


CİHAN

Yorumlar