MHP adayı Karamete: Kayseri’de hizmet adı altında rant ekonomisi uygulanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, "Kayseri’ye hizmet adı altında rant ekonomisi uygulanmakta, bu ekonomiden de rantçılar, yalakalar ve belirli aileler faydalanmaktadır.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Karamete: Kayseri’de hizmet adı altında rant ekonomisi uygulanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, "Kayseri’ye hizmet adı altında rant ekonomisi uygulanmakta, bu ekonomiden de rantçılar, yalakalar ve belirli aileler faydalanmaktadır.” dedi.

MHP Kayseri Melikgazi İlçe Teşkilatı, Keykubat Mahallesi'ne Seçim bürosu açtı. Açılışa, partinin Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete katıldı.

Seçim otobüsünün üzerine çıkarak konuşma yapan Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, 2014 mahalli idareler seçimlerinin Türk milletinin kaderini belirleyecek bir seçim olduğunu belirterek, “Kayseri’ye hizmet adı altında rant ekonomisi uygulanmakta, bu ekonomiden de rantçılar, yalakalar ve belirli aileler faydalanmaktadır. Rantçı ve emlakçı belediyeciliğine karşı 30 Mart Seçimlerinde en büyük cevabı vereceğiz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşmada, Kayseri’nin en büyük sorununun işsizlik ve göç sorunu olduğunu belirterek, “20 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki çiftlik ağasıdır, bu millet hiç kimsenin marabası değildir.” dedi. KASKİ’nin ticarethane gibi çalıştırıldığını ifade eden Özsoy, Kayseri’nin suyun en pahalı olduğu illerden biri olduğunu belirterek, evde 2,5 lira olan suyun metreküpünü 1 liraya indireceklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından, Melikgazi İlçe Teşkilatı Keykubat Mahallesi Seçim Bürosu açılışı, belediye başkan adaylarının kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.
CİHAN

Yorumlar