MHP adayı Karakaya: Halkın istediği hizmeti yapacağım

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) belediye başkan adayı Hamdi Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Karakaya: Halkın istediği hizmeti yapacağım

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) belediye başkan adayı Hamdi Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Karakaya, 30 Mart tarihinde belediye başkanı seçilmesi noktasında partililer ile birlikte gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Karakaya, halkın istemediği hiçbir şey yapmayacağını, halkın isteklerini yerine getireceğini söyledi.

Otogar ziyaretinde seçilmeleri durumunda Erzincan için yapacaklarını çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Erzincan Belediye başkan adayı Hamdi Karakaya, halkın istemediği hiçbir şey yapmayacağını söyledi. Karakaya, Erzincan ile ilgili düşünen bütün insanların Erzincan Otogarı ile ilgili düşüncelerini bildiklerini, esnafın, halkın da düşüncelerini bildiklerini vurgulayarak, "Burada zor şartlar altında işletmecilik yaptığınızı da biliyoruz. Sorunlarınızın hemen, hemen hepsinin farkındayız. Erzincan halkı aleyhine yapılacak hiçbir icraatın içinde olmayız, yapacağımız bütün atılımlar, bütün hadiseler Erzincan halkının lehine olan şeyler yaparız. Erzincan halkı bu işletme konusunda, bu firmalara konusunda, otogar konusunda ne düşünüyorsa, biz Erzincan Belediye Başkanlığı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkanı olarak, Erzincan halkının sesine kulak veririz. Sorunlarınızı gerçekten çok iyi biliyoruz ve şuanda da sorunu çözeceğiz inşallah. Projelerimiz arasında bu var. Erzincan otogarının durumu var projelerimiz arasında. Özellikle söylüyorum 1 - 2 hukuki sorun var, onu hallettiğimiz zaman da Erzincan otogarının yerini, Erzincan halkının istekleri doğrultusunda, sizlerin veya buradaki otobüs şirketlerinin veya buradaki müstecirlerin değil, Erzincan halkı böyle istediği için bunu değiştirmek istiyoruz. Onun için sizlerden bu konuda, sadece bunu yaptığımız için değil, biz bütün hemşehrilerimize, bütün dostlarımıza, bütün esnafımıza gidiyoruz destek istiyoruz. Biz esnafımıza kendimizi anlatırız, partimizi, fikrimizi, projemizi anlatırız. Biz halkın istekleriyle olan, iktidara gelmek isteyen, idareye gelmek isteyen, şirketlerin, sermaye gruplarının, kişilerin bize gücü yetmez. Onun için ben şunu ifade etmek istiyorum, eğer halk isterse bunu yapacağız ama, halk istemezse hepiniz huzurunda söylüyorum halk istemezse hiçbir şey yapmayız.” açıklamasında bulundu.
CİHAN

Yorumlar