MHP adayı Karaçanta: Kars'ın sorunlarını çözmeye talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye başkan adayı Murtaza Karaçanta, şehrin sorunlarını çözmeye talip olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Karaçanta: Kars'ın sorunlarını çözmeye talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye başkan adayı Murtaza Karaçanta, şehrin sorunlarını çözmeye talip olduklarını söyledi.

Karaçanta, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını basın mensuplarına değerlendirdi. Bugünlerde Karslı seçmenleri ziyaret ettiklerini dile getiren Karaçanta, şehrin sorunlarını bildiklerini, ekibiyle birlikte bu sorunları çözmeye talip olduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinde belediye kapılarının herkese açık olacağı üzerinde duran Karaçanta, "Bizim kültürümüzde Belediye Başkanına 'Şehrül emin' derlerdi. Herkes, malını, canını, ırzını, namusunu ona emanet ederdi. Bizde bu düşünceyle Belediye Başkanlığı yapacağız. Belediye Kars halkına aittir. Kars halkı bizi hep bulabilecek ve hesap sorabilecek." dedi.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlata Karaçanta, "Halkımızı, gerçekten bir arayış, bir beklenti içerisine girmiş olarak görüyoruz. Çevre illerle Kars’ı kıyasladığımızda her bakımdan geri kalmış olarak maalesef ilimizi görmekteyiz. Biz Kars çocuğuyuz. Burada doğduk ve burada yaşıyoruz. Ticaretimizi de yine burada sürdürüyoruz." dedi.

KİMSENİN HAKKI YENMEYECEK

Kars'ın, ekonomik ve sosyal açıdan gelişimine yön verecek projelerini başkan seçilir seçilmez uygulamaya koyacaklarını vurgulayan Karaçanta, "Belediye hizmetleri ekip işidir. Ekibiniz ne kadar profesyonel, ne kadar bilgi ve birikimli olursa hizmet kalitesi de o kadar güzel olur. Biz halkımıza en iyi en güzel hizmeti sunmak için bu yola çıktık. Ben değil, biz olarak çaycısından, hizmetlisinden en üst kademesine kadar bir ve beraber bu hizmetleri gerçekleştireceğiz. Benim başkanı olduğum belediyede kimse mağdur edilmeyecek, kimsenin hakkı yenmeyecek. Benim başkanı olduğum belediyede saygı, sevgi olacak, dedikoduya yer kalmayacak, sadece projeler konuşulacak." diye konuştu.

Karaçanta, son olarak, 30 Mart seçimlerinin demokratik kültüre ve kardeşliğe zarar vermeyecek bir yarış olması gerektiğini belirterek şunları söyledi: "İnşallah milletimiz için aydınlık yarınlara hem yerelde hem de genelde bir ufuk açmalıyız. 30 Mart'ın Kars ve Türkiye için dönüm noktası olacaktır." CİHAN

Yorumlar